"Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Γεννημένος πριν από πενήντα περίπου χρόνια, μπήκε στην κουζίνα από τα δεκαπέντε του" Δηλαδή γεννημένος περίπου το 1965, μπήκε στην κουζίνα κοντά στο 1980."Ο Δημήτρης πάντα κάπου μαγείρευε όταν όλα συνέβαιναν: όταν ήρθε η δημοκρατία στην Ελλάδα το 1974 εκείνος ήταν στο Παρίσι στο σπίτι του κ. Νιάρχου, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα απαιτητικού με τις γεύσεις, μαγειρεύοντας με 15 Έλληνες ή Γάλλους μαγείρους και καλεσμένους τον Κίσινγκερ ή τη βασίλισσα της Αγγλίας..." Στα εννιά του?? Στον Bocuse πήγε στα 1980 σύμφωνα με αυτά που λέτε.