πολύ συχνά αφήνω κυρίως όταν πάω για καφέ και φαγητό. περίπου 50 λεπτά με 1,50 ευρώ(εξαρτάται από το σερβις όπως λες και εσύ) ή καμιά φορά αν τα ρέστα είναι 1,50-2 όπως μου τα φέρνουν τα αφήνω στο τραπέζι για το σερβιτόρο.δεν ξέρω αν είναι σωστή η λογική μου, αλλά αν ας πούμε πάω κάπου για φαγητό όπου ξέρω ή καταλαβαίνω ότι είναι οικογενειακή επιχείρηση, δεν αφήνω φιλοδώρημα.Επειδή διάβασα και εγώ την Α,μπα έχω μια σχετική απορία.ακούω πολλές φορές(και το έχω υιοθετήσει και εγώ) ότι όταν δεν είσαι ευχαριστημένος με το εκάστοτε φαγητό, καφέ ή ποτό(κάτι άσχετο δηλαδή από την εξυπηρέτηση του σερβιτόρου), δεν αφήνεις φιλοδώρημα. τι λέτε γι'αυτό;
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon