σου 'χω εγώ συνταγούλα κ γίνεται ίδιο με το έτοιμο.. :)ψήνεις τα ψωμάκια τοστ σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς βούτυρο-λάδι τίποτε.. τα φρυγανίζεις. (απλά έτσι γίνονται πιο μαλακά απ ό,τι αν τα βάλεις στο φούρνο π.χ. ή σε φρυγανιέρα) κ μετά πάει φέτα-μαγιονέζα-τυρί-ζαμπόν, φέτα-μαγιονέζα-μαρούλι-ντομάτα-μπέικον (ψημένο το μπέικον!)εξαιρετικά παχυντικό αλλά έτσι πετυχαίνει τέλεια..! :)
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon