LANTUS
Και σκεφτόμουν μέρες να γράψω μια παρόμοια εξομολόγηση.Το δικό μου πρόβλημα είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να ψωνίσεις τα τρόφιμα, για να μαγειρέψεις το φαγητό και να πλύνεις τα μαγειρικά σκεύη. Χαμένος χρόνος όταν το επάγγελμα σου απαιτεί ολοήμερη αφοσίωση και όπως το έγραψες ακριβό το φαγητό απ' έξω + δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι τι βάζουν μέσα για να γίνουν πιο νόστιμα.Με ψήνει η προσφορά σου με δύο προυπόθεσεις να σου αρέσουν τα όσπρια (φακές-φάβα-ρεβύθια στον φούρνο-γίγαντες στον φούρνο-μαυρομάτικα κλπ) και να προσπαθείς να πάρεις κιλά.Υ.Γ η λύση πάντως είναι να μαγειρεύεις κάθε δύο μέρες μεγάλες ποσότητες