Το λικέρ δεν χαλάει, μπορείς να πάρεις δυο μπουκάλια ( στο εμπόριο θα βρεις πολυ ωραία) και το ένα το κρατάς εσυ ή το χαρίζεις κάπου αλλού! Επίσης δεν έγραψα ότι διατηρείται στο ψυγείο! Το φιλτραρισμα το κανεις γιατί το αλκοόλ απορροφάται απο τις φράουλες με αποτέλεσμα να " λιώνουν" και να μοιάζουν σαν μαλακό σφουγγάρι και είναι θολό το λικέρ.τη ζάχαρη θα προσπαθήσεις να τη λιωσεις με το κούνημα. Οπότε το φιλτραρεις στο φίλτρο και γίνεται πιο εμφανισιμο. Μια χαρα πινεται είτε έτσι είτε αλλιώς. Αν θέλεις τη μισή ποσότητα φυσικά και μπορείς να βάλεις τα μισά υλικά! Κάτι άλλο που δεν σου έγραψα είναι πως αυτόν τον καιρό οι φράουλες είναι αρκετά γλυκιές οπότε αν θέλεις δοκίμασε αυτές που θα βάλεις στο λικέρ και αν είναι όντως γλυκιές αφαίρεσε λίγη ζάχαρη. Περίπου 100 γρ είναι καλα πιστεύω. Έχω τελεια συνταγή για λικέρ ρόδι αλλά που να βρεθεί ρόδι τέτοια εποχή!!!
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon