
Θα σου πως μπορεις να το δεις αλλιως..Το να φοιτησεις σε μια σχολη τριτοβαθμιας εκπαιδευσης, ακομη κ σε αυτο το μπαχαλο δλδ το ελληνικο πανεπιστημιο, εχει να σου προσφερει καποια θετικα..Απο εκει κ περα δε σου στερει τη δυνατοτητα να ασχοληθεις με τη ζαχαροπλαστικη..Ειτε στη διαρκεια των σπουδων, γιατι δε θα εχεις εργαστηρια και υποχρεωτικα υποθετω οπως σε σχολες θετικης κατευθυνσης, ειτε αφου ολοκληρωσεις τις σπουδες σου, που θα εισαι ακομη πιο κατασταλαγμενη για το τι θελεις να κανεις.. Ειναι ακομη πολυ νωρις, τιποτε δεν εχει κριθει, αρκει εσυ να μην ορθωνεις πρσθετα εμποδια...