Είσαι ο καταλληλότερος άνθρωπος να μας ενημερώσεις.Λύσε μου τις απορίες:Σχολάτε, δηλαδή ολοκληρώνεται το ωράριο σας όταν κλείσει καιτο κατάστημα ή αργότερα, αφότου κλείσει ώστε να καθαρίσετε και φεύγετε;Και εφόσον για υγειονομικούς λόγους πρέπει να διαχωρίζεται η κοπή ανά προϊόν, γιατί τα αλλαντικά και τα τυριά τοποθετούνται σε κοινό πάγκο κοπής(διαφορετικά ψυγεία), με την πιθανότητα κοπής από τις ίδιες μηχανές; Γιατί δεν τοποθετούνται σε διαφορετικούς πάγκους, σε απόσταση μεταξύ τους, χωρίς τυχαίες επαφές, ώστε να αποφεύγονται λάθη, εσκεμμένα ή μη;Ρωτάω γιατί έχουν γίνει θέμα αυτοί οι υγειονομικοί λόγοι. Άρα γιατί δεν τοποθετούνται σε απόσταση μεταξύ τους; Τουλάχιστον στα μεγάλα καταστήματα που έχουν τους κατάλληλους χώρους.Και κάτι τελευταίο. Είναι ή δεν είναι εκνευριστικό, ενώ έχεις καθαρίσει τον εξοπλισμό, λίγα λεπτά πριν κλείσετε να έρχεται πελάτης;;
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon