
Θα συμφωνησω μαζι σου "Εγω λεω", αλλα θα συμπληρώσω οτι το κοκκινο κρέας εχει περισσοτερο σίδηρο (οχι μονο μοσχάρι αλλα και αρνί, κατσίκι) και χρησιμα ιχνοστοιχεία. Δε δινουν τοσο πολλες θερμιδες, ακομα και το λίπος τους(παντα με μετρο φυσικα) είναι ευεργετικο. Ελαιολαδο, βαλε το στη διατροφη σου, ειναι πολυ υγιεινο. Ειδικα ωμο σε μαγειρεμενο (οχι καυτο) φαγητο είναι φουλ σε αντιοξειδωτικά. Αυγα (προτεινω βρασμενα) εως 2 κροκους καθε μερα, εχουν πολυ βασικές βιταμίνες. Φρουτα, λαχανικα ωμα-μαγειρεμενα. Για το σιταρι δεν συμφωνώ πολυ. Το τσαι οπως και ο καφες, νομιζω κανουν κατακρατηση υγρων. Τα γαλακτοκομικά φουσκωνουν πολυ, ελαττωσε τα, ειδικά το γαλα και το βουτυρο(δεν εννοω το βιταμ, το βιταμ ειναι ο,τι χειρότερο). Τρωγε τυρι-γιαούρτι οσο χρειαζεται. Ελαχιστο αμυλο(ψωμι, μακαρόνια, πατατα, καλαμποκι).Ελαττωσε ή και ξεχνα τα συντηρητικά (έχουν πχ οι χυμοι κ τα αλλαντικα αλλα μπορεις να βρεις συνταγη να φτιαξεις εσυ χωρις!) Προτίμησε φυσικα γλυκαντικα πχ μελι. Αφθονο νερο. Καλη δυναμη!