
Για να βοηθήσουμε και λίγο πρακτικά την "σκορδολάγνα" φίλη μας, παρακάτω η ευκολότατη συνταγή του πολτού σκόρδου γνωστού τηλεοπτικού μάγειρα που κρατάει όλο μεν το άρωμα και τη γεύση, είναι άοσμος προς κάθε κατεύθυνση δε (διαπιστωμένο) και επιπλέον δεν πειράζει και στο στομάχι:Χρειάζεστε 2-3 κεφάλια σκόρδα, ένα κατσαρολάκι, νεράκι, ένα γυάλινο βαζάκι, ελαιόλαδο και multi. Χωρίζετε τα σκόρδα σε σκελίδες χωρίς να βγάλετε τις φλούδες τους. Τούμπα στο κατσαρολάκι, σκεπάζετε με νερό και τα αφήνετε να βράσουν για κανένα 5λεπτο. Πετάτε το νερό και επαναλαμβάνετε τον βρασμό στο νερό άλλες δυο φορές. Στραγγίζετε, αφήνετε να κρυώσουν λίγο και ξεφλουδίζετε. Τις μαλακές πλέον σκελίδες τις πετάτε στο multi και αλέθετε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο. Μπορείτε να προσθέσετε και μυρωδικά της αρεσκείας σας (βασιλικό, θυμάρι, ότιθέτε). Το κλείνετε στο γυάλινο βαζάκι με μια κουταλιά λάδι από πάνω και ψυγείο. Μια κ.γ. είναι περίπου μια σκελίδα. Καλά μαγειρέματα και... παρακαλώ! ;)Υ.Γ. Άντε πάλι σώσαμε δυο ερωτευμενάκια... :P