Επιβιώνει εκείνος που ανοίγει μαγαζί για να εξυπηρετεί όσο δυνατόν καλύτερα τον πελάτη.Να έχουν τα προϊόντα του άριστη σχέση ποιότητας/τιμης.Να σκέφτεται σαν πελάτης. Εάν εκείνος αγόραζε από το μαγαζί του θα ήταν ευχαριστημένος; Λόγω επαγγέλματος που ασκουσα για πολλά χρόνια γνώρισα εκατοντάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων στο χώρο των τροφίμων.Από περίπτερο μέχρι αλυσίδες S/M. Αρκετοί από αυτούς είναι τα πρόσωπα της παραπάνω περιγραφής σου.Υπάρχουν όμως, ευτυχώς, και εξαιρέσεις.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon