
Ρε παιδιά, η ζύμη κραμπλ είναι από τη φύση της μια υγρή ζύμη που μπορεί να φαίνεται μεν άψητη, δεν είναι όμως, καθώς η πίτα ψήνεται για 45-55 λεπτά. Ειδικά το κάτω μέρος, με όλα τα ζουμιά που βγαίνουν από το φρούτο όταν ψήνεται, δεν υπάρχει ΠΟΤΕ περίπτωση να γίνει μπισκοτέ και τραγανό, όπως τα "ψίχουλα" που βάζουμε στο πάνω μέρος.Tip 1: Φτιάξ' την μόνος/μόνη σου. Είναι πανεύκολη και ξέρεις τι υλικά βάζεις.Tip 2: Στρώσε τη ζύμη στο κάτω μέρος και πριν βάλεις την γέμιση των φρούτων, άλειψε την με ελαφρά χτυπημένο ασπράδι αυγού, που θα λειτουργήσει ως μονωτικό τρόπον τινά. Ψήσε για 10-15 λεπτά σε μέτριο φούρνο και μετά βάλε την γέμιση με το υπόλοιπο κραμπλ από πάνω και συνέχισε το ψήσιμο για άλλα 30-40 λεπτά, πάλι σε μέτριο φούρνο. Μετά, απλά, μακέλεψε την.