Μακαρόνια με κιμά. Υλικά4 άτομα500 γρ. μακαρόνια500 γρ. κιμά1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο500 γρ σάλτσα ντομάτας (σαν πουμαρό)2-3 γαρύφαλλα1 κομμάτι κανέλα1/2 ματσάκι μαϊντανόαλάτι, πιπέριλίγο λάδιΕκτέλεσηΒάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Τσιγαρίζουμε τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα, φροντίζοντας να μην σβολιάσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο Και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί το περισσότερο ζουμί (περίπου 40'). Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο τυράκι.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon