
Πολύ κρίμα! Εγώ όλα τα αλεθω, είμαι τόσο εκνευριστικα εύκολη στο φαγητό και στη μαγειρική που αναγκάζομαι να κάνω κάθε μέρα γυμναστική για να διατηρηθω. Δοκίμασε να φτιάξεις κοτόπουλο με μπύρα.. Τσιγαριζεις σε λόγο λάδι θα τα κομμάτια του κοτόπουλου, μαζί με κρεμμύδι όχι ιδιαίτερα ψιλοκομμενο και μόλις πάρει χρώμα, προσθέτεις ένα κουτάκι μπύρας (το περιεχόμενο). Κατά προτίμηση μπούτια κοτόπουλου και συγκεκριμένα 2. Βάλε ένα κουταλάκι της σούπας μουστάρδα (κατά προτίμηση ντιζον), αλατοπίπερωσε καλά και βράσε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Πέντε λεπτά πριν το βγάλεις πρόσθεσε κρέμα γάλακτος προαιρετικά και συνόδευσε το με ρύζι ή τηγανιτη πατατα! Έτσι θα συνδυάσεις τις δύο αγάπες σου και θα εντυπωσιάσεις κόσμο ακόμα και παιδάκια! Η αλκοόλη εξατμίζεται κατά τον βρασμό και μένει στο τέλος μια υπέροχη γεύση, πολύ ιδιαίτερη.. Ενίοτε βάζω και πιπεριά γιατί τη λατρεύω!