
Αν και οι τηγανιτές πατάτες είναι νόστιμες αλλά δυστυχώς ανθυγιεινές, θα σου πω το τρόπο που είναι πολύ απλός για να τις τηγανίσεις. Το τηγάνι πρέπει να κάψει καλά το λάδι προτού βάλεις τις πατάτες, για να μη σου βγουν σαν λαπάς αλλά τραγανές. Τις πατάτες αφού τις κόψεις,θα τις βάλεις σε ένα τρυπητό να φύγουν καλά τα νερά από το ξέπλυμα του χώματος και με μια καθαρή απορροφητική πετσετούλα, θα τραβήξεις τα νερά τους. Θα τις αλατίσεις ωμές και μετά θα τις ρίξεις μέσα. Να προτιμήσεις φριτέζα και όχι τηγάνι εκτός αν είναι αντικολλητικό.