
Οδηγίες για τέλεια ομελέτα:1.το μάτι να καίει καλά πριν ρίξουμε τα αυγά2.το ίδιο και το αντικολλητικό τηγάνι -με 1 κ.σ. λάδι3."χτυπάμε" με ένα πηρούνι τα αυγά σε βαθύ πιάτο καλά να φουσκώσουν (μαζί ό,τι άλλο υλικό θέλουμε)4. ρίχνουμε άμεσα στο καυτό τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά5. έχουμε πρόχειρη σπάτουλα και γυρίζουμε ΜΟΝΟ οταν δείχνει ότι στερεοποιήθηκε (οι έμπειροι μπορούν και πιο πριν αλλά λερώνει).Καλή όρεξη!