Χαμός στη Βουλή με το πόρισμα της λίστας Λαγκάρντ

Χαμός στη Βουλή με το πόρισμα της λίστας Λαγκάρντ Facebook Twitter
2

Μέσα σε αντιδράσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ κατατέθηκε με απόφαση της πλειοψηφίας των μελών της Προανακριτικής, το πόρισμα για τη λίστα Λαγκάρντ. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης βγήκαν στο διάδρομο του κοινοβουλίου και ζήτησαν να ματαιωθεί η σύζήτηση αφού το πόρισμα δεν τους είχε δοθεί.

«Ούτε η χούντα δεν τα έκανε αυτά», φώναζε στους διαδρόμους η Ζωή Κωνσταντοπούλου που όταν συνάντησε υπάλληλο της Βουλής να μεταφέρει το πόρισμα ζήτησε επιτακτικά να της το δώσει.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος της είπε «είσαι νούμερο, τώρα απειλείς και τους υπαλλήλους της Βουλής;».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Γιατί όλοι την λένε νούμερο; είναι η πολιτικώς ορθή βρισιά του κοινοβουλίου;Επίσης για να είναι λάθος κάτι πρέπει να συσχετιστεί με τη χούντα και με φωνές; Η επιχειρηματολογία δεν έχει καμία αξία πλέον;Οι λαμογιές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα πάντως απλά δείχνουν το αξιολύπητο επίπεδο του ελληνικού πολιτικού κόσμου και επιβεβαιώνουν (όχι ότι υπήρχε καμία ανάγκη- όλοι το ξέραμε) την ανικανότητά τους ακόμα και να προσποιηθούν ότι προσπαθούν να αλλάξουν κάτι.