Άρση ασυλίας για «Καιάδα», Μπούκουρα και βουλευτή της Ν.Δ.

Άρση ασυλίας για «Καιάδα», Μπούκουρα και βουλευτή της Ν.Δ. Facebook Twitter
6

Στην άρση ασυλίας δύο βουλευτών της Χ.Α. και ενός της Ν.Δ. προχώρησε χθες η Ολομέλεια της Βουλής.

Πρόκειται για τον Καρανάσιο της Ν.Δ. και τους Γερμενή και Μπούκουρα της Χ.Α.

- Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Καρανάσιου τάχθηκαν 186 βουλευτές, κατά τάχθηκαν 22, "παρών" δήλωσε ένας, ενώ υπήρχαν και δύο λευκά.

- Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Γερμενή τάχθηκαν 208 βουλευτές, κατά 2, ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος.

- Υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Μπούκουρα, τάχθηκαν 207 βουλευτές, κατά 1, δύο βουλευτές δήλωσαν "παρών", ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κος Καρανάσιος εγκαλείται για καταδολίευση δανειστού, ο κος Γερμενής για απόπειρα σωματικής βλάβης και εξύβριση κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη, ενώ ο Στάθης Μπούκουρας για ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τις παλιότερες εποχές (που σπανίως γινόταν η άρση) οι περισσότερες δικογραφίες αφορούσαν στα αίσχη των βουλευτών κατά τη θητεία τους ως δημάρχων (που τα ξέραν ακόμη και οι πέτρες στις τοπικές κοινωνίες). Ξέρουμε καλά τι είδους ανθρώπους στέλνουμε στη Βουλή.
Δεν εχω καταλαβει ακομα, γιατι πρεπει να εχουν ασυλια οι βουλευτες! Ισα ισα, επειδη εχουν σημαντικη θεση ( λεμε τωρα) θα επρεπε τα πραγματα να ειναι πιο αυστηρα για αυτους!
@Scrat 10.7.2013 | 11:25> Δεν εχω καταλαβει ακομα, γιατι πρεπει να εχουν ασυλια οι βουλευτες!Για να μπορούν να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους, χωρίς φόβο να μηνυθούν για συκοφαντική δυσφήμηση. Όμως για όλα τ’ άλλα αδικήματα (απάτη, σωματική βλάβη, ψευδορκία κλπ.) πράγματι κακώς υπάρχει η ασυλία.