UPDATE: Έμφραγμα υπέστη ο Αλέκος Παπαδόπουλος

UPDATE: Έμφραγμα υπέστη ο Αλέκος Παπαδόπουλος Facebook Twitter
16


Update: Με έμφραγμα του μυοκαρδίου μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο Metropolitan o πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος.


Ο κ. Παπαδόπουλος,γράφει η Ημερησία, αισθάνθηκε αδιαθεσία και για τον λόγο αυτό πήγε εσπευσμένα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Χθες του έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και σύμφωνα με πληροφορίες θα χειρουργηθεί τη Δευτέρα από τον παιδικό του φίλο, καρδιοχειρουργό, Γιώργο Μάκο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υγεία του ήταν σε καλή κατάσταση.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
επειδη απ΄οτι φαινεται απο ρεπορταζ σε αλλα μεσα οτι θα χρειαστει και μια συγκεκριμενη φαρμακευτικη ουσια,πιστευει εντιμα κανεναs-οτι παρ΄οτι δεν εχει οικονομικο προβλημα-θα παρει αντιγραφο η-και πολυ σωστα-θα επιλεξει το πρωτοτυπο μη ρισκαρονταs εστω και στο απειροελαχιστο για την υγεια του...?
Στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο πρέπει να είναι πολύ στόκοι που δίνουν γενόσημα αντί για τα πανάκριβα επώνυμα φάρμακα..Ευτυχώς στην Ελλάδα όμως η Αριστερά ξέρει το κάλο της τσέπης των γιατρών ....έεεεε, της υγείας μας ήθελα να πω!
Που το είδες εσύ πως στον υπόλοιπο κόσμο δίνουν στους άρρωστους όποια μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι και με μοναδικό κριτήριο την οικονομία αντί την υγεία; Αν ναι, σε ποιές χώρες; Να εύχεσαι να μην αρρωστήσεις και χρειαστείς καλά και σωστά φάρμακα. Τότε να δω τι θα γράψεις...Ένα γενόσημο φάρμακο πρέπει να είναι τουλάχιστον εξίσου αποτελεσματικό με το πρωτότυπο. Η μελέτη βιοϊσοδυναμίας (έτσι λέγεται) μετρά την ποσότητα και τη διάρκεια της δραστικής ουσίας στο πλάσμα του αίματος.Τα περισσότερα γενόσημα που χορηγούνται είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας με επιπόλαιες και βιαστικές μελέτες βιοϊσοδυναμίας έως και ανύπαρκτες στα "ελαφρά" φαρμακευτικά σκευάσματα.Αλλά σε αυτή τη χώρα έτσι είναι. Πονάει δόντι - κόψει κεφάλι... Η κατάσταση με τα κολπάκια των φαρμακευτικών εταιρειών και τις ελεεινές μονοπωλιακές μεθόδους που χρησιμοποιούσαν σε ακριβά φάρμακα (χρηματισμός ιατρών, δώρα, ταξίδια κλπ), είχε ξεφύγει εντελώς. Εντάξει, τους πήραμε για τα καλά χαμπάρι. Μη το πάμε και στο άλλο άκρο όμως. Έχω αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο με σοβαρή καρδιόπαθεια και έχω βιώσει για τα καλά αυτή την τρέλα με τα γενόσημα φάρμακα αμφιβόλου προέλευσης. Μάχη δίνει ο ιατρός του κάθε φορά προκειμένου να του χορηγήσει το σωστό-δοκιμασμένο φάρμακο.Και πάλι, περαστικά στον κύριο Αλέκο Παπαδόπουλο. Και αν κατάλαβα σωστά, θα πραγματοποιηθεί τοποθέτηση stent (μπαλονάκι). Να ναι καλά ο άνθρωπος.Υ.Γ.: Αλλά σωστά... Τι γράφω τώρα; Για όλα φταίει αυτή η Αριστερά. Άλλωστε εκείνη μας κυβερνούσε και συνεχίζει να μας κυβερνάει ακόμη... Απλώς ο νεοφιλελευθερισμός κάνει "εφαρμοσμένη" αντιπολίτευση...
Ο Νοων νοειτω σε ΟΛΕΣ τις χώρες της Ευρώπης τα Εθνικά συστήματα Υγείας συνταγογραφούν γενοσημα!Και ειδικά σε χώρες με τεράστιες φαρμακοβιομηχανίες (όπως η Ελβετια) γενοσημα δίνουν και οχι τα επώνυμα των φαρμακοβιομηχανιών τους!Η δραστικότητα των φάρμακων είναι ίδια με τα επώνυμα και οι έρευνες δείχνουν πως οι αποτελεσματικότητα τους είναι παρόμοια!Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω λοιπόν ΑΛΛΑ πιστεύω τους οργανισμούς φαρμάκου και τα Εθνικά Συστήματα Υγείας του ανεπτυγμένου κόσμου πολύ, πολύ περισσότερο από τους Έλληνες γιατρούς που χάνουν την μίζα τους για κάθε κουτάκι φαρμάκου και τα ταξιδάκια τους για "συνέδρια"...Η Αριστερά στην Ελλάδα δεν ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει έρθει ποτέ στην εξουσία, το πρόγραμμα του όμως εφαρμόζουμε εδώ και 4 δεκαετίες.Δηλαδή: κρατισμός, παρασιτισμός, αθρόες προσλήψεις στο ευρύτερο Δημόσιο, ασυλία στον Δ.Υπάλληλο ΟΤΙ και αν κάνει, ΟΣΟ και αν κλέβει ή αν λουφάρει,πρόωρες συνταξιοδοτήσεις δημοσίων υπάλληλων, αβέρτα ΕΦΑΠΑΞ (πάλι) στους δημοσίους υπάλληλους, πόλεμος σε όσες επιχειρήσεις είναι ακόμα ανοικτές, διωγμός των ξένων επενδύσεων, υπερφορολόγηση των αληθινών εργαζομένων και τις πραγματικής οικονομίας για να μισθοδοτούνται οι κηφήνες.Αυτό υποστήριζε εδώ και 40 χρόνια η Αριστερά στην Ελλάδα και μάλιστα κατάγγελλε με στόμφο τους 2 μεγάλους πως δεν έδιναν αρκετές παροχές, δεν προσλάμβαναν αρκετούς αμόρφωτους αφισοκολλητές και δεν τους έβγαζαν αρκετά νωρίς στην σύνταξη ώστε να πάρουν σειρά διορισμού και ξυσίματος τα παιδιά τους…Αυτό ακριβώς υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια και η λαϊκίστικη Δεξιά.Και για αυτό ήταν λογικό και επόμενο οι φανατικότεροι και κυρίως οι πιο βολεμένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να μετακομίσουν σε Σύριζα και Καμμένο γιατί αυτοί τους υπόσχονται συνέχιση του πλιάτσικου που έριξαν εδώ και 40 χρόνια!
Ανηθικος αυτουργος 1.9.2013 | 10:55Όσο αφορά τα γενόσημα και το τι επικρατεί στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν γνωρίζεις καθόλου πως έχει η κατάσταση. ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!Όσο αφορα τα υπόλοιπα περί Σύριζα και αριστεράς μένει ασχολίαστο.Καταπληκτικά τα επιχειρήματα σου..., ακλόνητα και κυρίως τεκμηριωμένα...
Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη μιλάω.Και προφανώς επειδή και εσύ γνωρίζεις κοιτάς να περισώσει ο ιατρικός κλάδος στην Ελλάδα τις εξωφρενικές του προμήθειες και τα "εκπαιδευτικά" ταξιδάκια στην Μαγιόρκα και στην Αγία Πετρούπολη.Μην γίνουν όπως οι υπόλοιποι γιατροί στην Ευρώπη...
Ανηθικος αυτουργος 1.9.2013 | 15:41Δεν νομίζω πως τα γνωρίζεις καλά.Όσο για τον ιατρικό κλάδο, τις εξωφρενικές προμήθειες, τα "εκπαιδευτικά" ταξιδάκια και τα σχετικά, δεν ξέρω αν το κατάλαβες (προφανώς όχι), είμαι πολύ κατά αυτών των νοοτροπιών. Οι οποίες νοοτροπίες δεν σημαίνει πως αλλάζουν με τα γενόσημα. Κάποιες εταιρίες τα παράγουν και αυτά. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός καλά κρατεί.Επαναλαμβάνω: Να εύχεσαι να μην αρρωστήσεις και βρεθείς στην ανάγκη του σωστού φαρμάκου. Και δεν αναφέρομαι σε πονοκεφάλους και πονόδοντους αλλά σε χρόνιες παθήσεις όπως νεφροπάθειες, καρδιοπάθειες, καρκίνος κτλ. Οι περισσότεροι χρόνιοι ασθενείς έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα με την αντικατάσταση των μέχρι τώρα δοκιμασμένων και αποτελεσματικών φαρμάκων τους με διάφορα άλλα αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας σκευάσματα. Έχω προσωπική πείρα και η κατάσταση είναι σκέτη πίκρα.Εκτός από συγγενικό μου πρόσωπο με σοβαρή καρδιοπάθεια, πριν έναν χρόνο μετανάστευσε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία κάποιος καλός φίλος με χρόνιο πρόβλημα υγείας (διαβητικός). Όταν είδανε οι ιατροί τι φάρμακα του δίνανε στην Ελλάδα, του είπανε πως είναι στη λίστα γενόσημων που εκείνοι έχουν απορρίψει ως ακατάλληλα ή αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και του ξαναδώσανε τα αρχικά φάρμακα που έπαιρνε.Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό. Α!... Τα γενόσημα που του είχανε δώσει ΔΕΝ ήταν Ελβετικά..., ούτε Γαλλικά, ούτε Γερμανικά...Τα γενόσημα φάρμακα υποχρεωτικά περιέχουν την ίδια δραστική ουσία με τα πρωτότυπα, αλλά όχι και τα ίδια έκδοχα. Τα έκδοχα μπορεί να επηρεάσουν τον βαθμό απορρόφησης και μεταβολισμού της δραστικής ουσίες. Επίσης στα γενόσημα αποκλίσεις της τάξης π.χ. του 3% στην περιεχόμενη δραστική ουσία.
???θα ηθελεs να εξηγησειs τι εννοειs?μπορω να σου αναλυσω την αγορα του φαρμακου την τελευταια 15ετια αλλα ειναι τεραστιο ζητημα!με μια λεξη για το σημερα:το 70% των φαρμακων που περνουν οι ασθενειs εχουν χασει την πατεντα.ΑΡΑ:ΚΡΑΤΙΚΗ φαρμακοβιομηχανια για παμφθηνο και σιγουρο φαρμακο,ερευνα και δικαιεs για τον λαο συμφωνιεs για τα φαρμακα που εχουν πατεντα!