Λέσβος: Κακοποίησαν και πυροβόλησαν σκυλί, αφήνοντας το ανάπηρο

Λέσβος: Κακοποίησαν και πυροβόλησαν σκυλί, αφήνοντας το ανάπηρο Facebook Twitter
5

Θύμα απάνθρωπης επίθεσης έπεσε σκυλί 5 μηνών στην περιοχή της Μονής του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο. Το σκυλί δέχτηκε σφαίρα στη σπονδυλική στήλη, αφού πρώτα είχε κακοποιηθεί βάναυσα, και έμεινε ανάπηρο. Ο Ερμής θα πρέπει τώρα να υποστεί ευθανασία, καθώς όπως λέει η κτηνίατρος στο lesvosnet.gr, δεν θα μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του και θα αισθάνεται πλέον συνεχή πόνο.  

 

Λέσβος: Κακοποίησαν και πυροβόλησαν σκυλί, αφήνοντας το ανάπηρο Facebook Twitter

Όπως αναφέρει το σάιτ, οι κακοποιήσεις ζώων έχουν γίνει μάστιγα στην περιοχή, παρά τις προσπάθειες του παπα-Χρήστου, ενός ιερέα που περιθάλπει με αγάπη τα τετράποδα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

4 σχόλια