Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Στις 12 ανακοινώσεις

Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Στις 12 ανακοινώσεις Facebook Twitter
12

Έφοδο για έρευνα σχετικά με τη δολοφονία του 34χρονου χθες το βράδυ στο Κερατσίνι πραγματοποιεί η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην πλατεία Λαρίσης και στη Μεσογείων. Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται και έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στη Νίκαια, χωρίς, σύμφωνα με tweet του Doelros, να έχει γίνει μέχρι στιγμής επέμβαση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφεία στο σταθμό Λαρίσης μετέβη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος ανέβηκε στο κτήριο μετά από άδεια εισαγγελέα προκειμένου να παρίσταται στον αστυνομικό έλεγχο. Εκεί είναι και ο Παναγιώταρος. Μάλιστα σύμφωνα με το Ποντίκι, ο βουλευτής Ηλιόπουλος στην προσπάθεια να φτάσει γρήγορα στα γραφεία πάρκαρε σε διάβαση αναπήρων.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ και με tweet του δημοσιογράφου Διονύση Βυθούλκα ο συλληφθείς για τη δολοφονία του 34χρονου και ομολόγησε την πράξη του και παραδέχτηκε ότι είναι Χρυσαυγίτης. Ανακοινώσεις από την αστυνομία αναμένονται στις 12 το μεσημέρι.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Η ανωμαλία δεν βρίσκεται στην ιδεολογία ή τις πράξεις των απλών ανθρώπων ασχέτως ιδεολογίας.Η ανωμαλία βρίκεται στην αντίδραση του κράτους απέναντι στα εγκληματα που διαπραττονται που μόνο αμερόλυπτη δεν είναι.Με λίγα λόγια οι ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Η ανωμαλία βρίσκεται στην θεραπεία από την κρίση, απέναντι στην οποία προκύπτουν ανώμαλες επιπλοκές, που βρήκαν τις ανώμαλες άμυνες του σώματος-κράτους, ανώμαλες ως είχαν, θεσμικά και μη. Ο αντιφασισμός είναι τα υγιή αντισώματα από τα "εμβόλια" του '40 και της επταετίας(θα θυμάσαι τον γύψο...), τουλάχιστον.Και αν το πρόβλημα είναι ο αριστερός αντιφασισμός, κας γίναι και ένας δεξιός. Μόνο που λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να λάβει σαφής αποστάσεις από του πάτρωνές της(γνωστοί άλλωστε οιτραμπουκισμοί και οι νταβατζίδικες χορηγίες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα πανεπιστίμια). Όχι ότι το πρόβλημα είναι η παλαιά δεξιά και χρειαζόμαστε νέα, όπως και η αριστερά, απλώς, ρίχνω μια ιδέα για να ξεκολλήσουν μερικοί από την αμηχανία τους.Είμαι περίεργος να δω τα αποτελέσματα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Να δω τους ΔΑΠίτες σε αντιρατσιστική πορεία και να γελάει και ο ταγμένος ρατσιστής.
Διερωτόμαι φίλοι μου ποια θα ήταν η αντίδραση του κράτους και των οργάνων του σε περίπτωση φόνου ακροδεξιού απο αντιφασίστες.Περιμένω να δώ ανάλογες φωτογραφίες μ'αυτες που είδαμε με τους αναρχικούς του Βελβεντού , οπου σημειοτέον δεν υπήρξε φόνος.
Αυτή η υπόθεση που κάνεις είναι παράτολμη.Υπονοείς ως αξίωμα, ότι οι αντιφασίστες(ποιοι είναι αυτοί-εσύ δεν είσαι αντιφασίστας-γιατί;) είναι δολοφόνοι.Λάθος.Πιστεύω θα ταν καλύτερο να συγκρίνεις απλώς τις δύο προσαγωγές.
Βγάλτε τους εκτός νόμου. Στη Γερμανία και μόνο αυτή η εικόνα με τον αετό στον τοίχο είναι αρκετό για να υποστείς δίωξη. Εδώ γίνονται και δολοφονίες και εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.