Σαμαράς: «Στρώνουμε red carpet στους επενδυτές»

Σαμαράς: «Στρώνουμε red carpet στους επενδυτές» Facebook Twitter
5

Με πρόσκληση στους ομογενείς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, άρχισε ο Αντώνης Σαμαράς την πενθήμερη επίσκεψη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Η χώρα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της, σας καλώ να έρθετε μόνοι σας και να δείτε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει», είπε ο Πρωθυπουργός στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας.

«Από το red tape που υπήρχε στο παρελθόν, εμείς στρώνουμε red carpet για τους επενδυτές», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος στη μείωση της γραφειοκρατίας, ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα «εξελίσσεται σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας, καθώς «είναι απαραίτητο για να επιζήσουμε σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο».

Μεταξύ άλλων, ο. Σαμαράς είπε ακόμη ότι σύντομα θα υπάρξει νέος νόμος για την φορολόγηση των ακινήτων που να ευνοεί την αγορά και να αναθερμάνει την οικοδομή που αποτελεί βασικό στοιχείο για την ανάπτυξη της οικονομίας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ο Σαμαράς (που υποτίθεται λέμε τώρα - εκφράζει ένα αστικό κόμμα που στηρίζει τις επενδύσεις) ετοιμάζει red carpet για τους ξένους επενδυτές, ενώ η μεγάλη ανάπλαση στο Φάληρο με έτοιμη χρηματοδότηση 340 εκατομμυρίων από το ΈΣΠΑ κόλλησε επειδή οι αρμόδιοι υπουργοί δεν την υπέγραφαν ενώ ήταν έτοιμη εδώ και ένα εξάμηνο.http://www.tovima.gr/society/article/?aid=532441
εκεινο που Δεν ειπε ο Αντωνης, ειναι οτι μεσα σε δυο χρονια εχουν ψηφιστει 165(!!!) φορολογικα νομοσχεδια! Ποιον νοημων επενδυτης θα ερθει σε τετοιο περιβαλον να "αξιοποιησει" τα χρηματα του?
Στο ίδιο περιβάλλον, επίσης, ο Αντώνης και η παρέα του είπαν "αγαπητοί επενδυτές, καλά φέρατε τα λεφτά σας και τα επενδύσατε σε ομόλογα Ελληνικού δημοσίου, αλλά εμείς, τα φάγαμε και δεν μπορούμε να σας πληρώσουμε, δε σας χρωστάμε τίποτα". Τώρα περιμένει να έρθει νοήμων άνθρωπος να φέρει κεφάλαια στη χώρα που έκανε το μπαταχτσιλίκι σημαία. Τους τα είπε και ο Παπαδήμος και ο Προβόπουλος, το ποτάμι δε θα γυρίσει πίσω.