Χρυσαυγίτες με παραλλαγή, ηθικό ακμαιότατο και... Ι-5 από το στρατό

Χρυσαυγίτες με παραλλαγή, ηθικό ακμαιότατο και... Ι-5 από το στρατό Facebook Twitter
5

Έρευνα που έγινε στις ένοπλες δυνάμεις, αποκάλυψε, σύμφωνα με τη στήλη Βηματοδότης της εφημερίδας Το Βήμα, ότι μέλη της Χ.Α. εξασφάλισαν χαρτί ψυχιάτρου, ιατρικές γνωματεύσεις και απαλλαγές στράτευσης ως Ι5.

Η στήλη αναφέρει ότι την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Κωσταράκος και όσοι απαλλάχθηκαν θα κληθούν και πάλι   για εξηγήσεις και επανεξέταση.

 

Τι γράφει ο «Βηματοδότης»:

«Ξέρετε τι ανακάλυψε μια έρευνα που έγινε αυτές τις ημέρες στις Ένοπλες Δυνάμεις; Ένα ποσοστό μελών της Χρυσής Αυγής (κυρίως μέλη ταγμάτων εφόδου, από το Πέραμα, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και αλλού) πέτυχαν αναβολή ή απαλλαγή από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, όλοι αυτοί που εμφανίζονται με στρατιωτικές στολές, μπρατσωμένοι και με στρατιωτικό βήμα, πουλώντας δήθεν πατριωτισμό στους δρόμους, έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τη στρατιωτική θητεία. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν... ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις.

Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις και, αν διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού. Υπάρχουν, μαθαίνω, περιπτώσεις όπου χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από τον στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση! Ήδη, όπως πληροφορούμαι, το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM