O εριστικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

O εριστικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Facebook Twitter
Στα αριστερά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεξιά ο παίκτης της Άντερλεχτ
11

Ο Sacha Kljestan, παίκτης της Άντερλεχτ αποκάλυψε τα σχόλια του εκνευρισμένου Ιμπραΐμοβιτς που έβλεπε για πολύ ώρα την αξίας εκατομμυρίων ομάδα του να χάνει μέσα στην έδρα της από την λιγότερο "αστραφτερή" Άντερλεχτ, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα για το Champions League. Ο Kljestan είπε σε βελγική εφημερίδα: "Μετά από ένα απολύτως κανονικό τάκλιν μου γύρισε και μου είπε ότι αυτό που έχω στο πρόσωπό μου είναι πραγματικά τραγικό" εννοώντας το μουστάκι του. "Του απάντησα ότι θα έπρεπε να κοιτάει πρώτα τη μύτη του" είπε χαμογελώντας ο παίκτης της Άντερλεχτ. Ένας άλλος συμπαίκτης του είπε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς προσπάθησε να τον χτυπήσει εκτός φάσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιμπραΐμοβιτς προκαλεί τον εκνευρισμό αντίπαλων παικτών με τα αλαζονικά και εριστικά σχόλιά του. Τον περυσινό Οκτώβριο όταν και αντιμετώπισε με την εθνική ομάδα της Σουηδίας τα νησιά Φερόες αποκάλεσε τους αντίπαλους παίκτες "ένα μάτσο ψαράδες". 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Αθλητισμός / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ενοχλημένος από τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη

Το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα εντός και εκτός Ελλάδας αναφέρουν πως ο σταρ του NBA φέρεται να έχει αγοράσει συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν λόγω της πιθανής μεταγραφής του σε ομάδα της Νέας Υόρκης
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Και λίγα είπε γι αυτούς από τα Φερόες. Εγώ θα τους έλεγα πολλά περισσότερα με το άχτι που τους έχω. Και στην τελική από πότε ειναι βρισιά το "ψαράς";