Βουλευτές της Ν.Δ. κατά των περικοπών (αλλά στους μισθούς τους)

Βουλευτές της Ν.Δ. κατά των περικοπών (αλλά στους μισθούς τους) Facebook Twitter
7

Το επιχείρημα ότι «οι βουλευτές ξεραίνουν το σκ@τ@ τους για να ζήσουν», επιστράτευσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζαμτζής αναφερόμενος στον προϋπολογισμό της Βουλής, ο οποίος προβλέπει ότι μειώνονται τα έξοδα του κοινοβουλίου και οι μισθοί των εργαζομένων αλλά παραμένουν αμείωτες οι βουλευτικές αμοιβές.

Όπως είπε ο κ. Τζαμτζής, με μισθό 2 χιλιάδων ευρώ δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος. "Παίρνω 5 χιλιάδες ευρώ στο χέρι, θέλετε να είμαι ντυμένος σαν το γύφτο;", αναρωτήθηκε ο κ. Τζαμτζής, μεταξύ άλλων.

Πρωινή εμφάνιση έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο MEGA για να σταθεί ενάντια σε τυχόν περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις, καθώς, όπως είπε, ο βουλευτής βάζει στην τσέπη "μηδέν".

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ο κ. Τζαμτζής, ο κ. Γεωργιάδης και αρκετοί συν-βολευτές τους, κλείνουν καθημερινά ολόκληρο οκτάωρο στο MEGA και στον ΑΝΤ1 και θα έπρεπε η μισθοδοσία τους να καλύπτεται από εκεί. Γεμίζουν το πρόγραμμα με επιδότηση δική μας.
Προτείνω ΣΟΒΑΡΑ να το ξανασκεφτούμε για τον Α.Γεωργιάδη.Φοβάμαι πως το ταλέντο του στην υποκριτική και το θέατρο, πάει χαμένο.Πιστεύω πως αν γυρίζαμε μια σειρά με τίτλο "Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ" ή "SEXY Αδων is going crazy" ή "Adonis and the Verikoko" και απλά βάζαμε αποσπάσματα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δεν χρειάζεται κάτι άλλο... θα έσκιζε. Θα μας παρακαλούσαν όλα τα κανάλια σε όλο τον κόσμο, θα τρέχανε ποιος θα πρωτοπάρει τα δικαιώματα. Πολλά λεφτά. Εδώ τον Σουλεϊμάν τον είδαν λέει 200.000.000 άνθρωποι! Άσε που δεν έχει έξοδα, ένα μοντάζ θέλει! Το υλικό είναι τεράστιο ήδη. Δεν έχει σταματήσει να βγαίνει στα παράθυρα ο άτιμος. Μπορεί να το κάνει ΩΣ Υπουργός Υγείας, με σκοπό να βρει χρήματα να κρατήσει τα νοσοκομεία ανοιχτά.Ιδέες ρίχνω, δεν ξέρω.. Έχουμε ένα διαμάντι και το αφήνουμε να πάει χαμένο...Κρίμα! Για αυτό πάμε κατα διαόλου! Αφήνουμε ανθρώπους σαν τον Άδωνι να πάνε χαμένοι.
Τωρα για να μπορεσουμε να κρινουμε αντικειμενικα θα πρεπει να δουμε τους μισθους των βουλευτων το 2007 και τους μισθους το 2013. Αν οντως εχουν πεσει κατα 60%(οπως λεει ο Γεωργιαδης)θα επρεπε να ειμαστε μαλλον ικανιποιημενοι. απο την αλλη το επιχειρημα "τι να πει και ο ανεργος" δεν το θεωρω ικανο να με πεισει για οτιδηποτε-μαλλον την ανοησια των παρουσιαστων/δημοσιογραφων δειχνει.Και κατι ακομα: Μην πουμε τωρα και τον Παπαδακη σοβαρο δημοσιογραφο-μονο σοβαροτητα δεν δειχνει ο τροπος με τον οποιο προσεγγιζει το θεμα(οπως περιπου και οι συναδελφοι του στο Mega)φωναζοντας και χωρις να αφηνει τον συναμιλητη του να μιλησει.Ειναι υπευθυνοι για πολλες αμαρτιες οι ελληνες βουλευτες, σιγουρα. Ομως πριν παρουμε στο χερι στο χερι την πετρα για την εξφενδονισουμε εναντιον τους, ας διαβασουμε πρωτα τα στοιχεια!
Γενικότερα το όλο σκηνικό με τον αγανακτισμένο Παπαδάκη, τους αγανακτισμένους δημοσιογράφους του MEGA και τους βουλευτές να φοβούνται την "βουλή των πλουσίων"... όπως λέω και σε άλλο σχόλιο, ας το κανουμε ταινία καλύτερα..για πολιτική συζήτηση... εν κάνει.