Θα κλείνει τη νύχτα το Πεδίον του Άρεως

Θα κλείνει τη νύχτα το Πεδίον του Άρεως Facebook Twitter
7

Κλειστό θα παραμένει τη νύχτα το Πεδίον του Άρεως, για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν περιστατικά εγκληματικότητας και βανδαλισμών.

Την απόφαση έλαβε η Περιφέρεια Αττικής που είναι υπεύθυνη για το χώρο, του οποίου μάλιστα η περίφραξη έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το «Έθνος» της Τρίτης, συνολικά θα τοποθετηθούν 16 συρόμενες πόρτες στις εισόδους, οι οποίες θα κλείνουν στις 11 κάθε βράδυ. Παράλληλα θα αυξηθεί το προσωπικό φύλαξης και θα υπάρξει συνεργασία με την αστυνομία.

Ήδη, τα συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό και απολύμανση του πάρκου, ενώ αποκαταστάθηκαν οι εκτεταμένες ζημιές σε φωτιστικά.

Πρόσφατα εκλάπη μέρος των καλωδιώσεων του πάρκο με αποτέλεσμα να αρχηστευτεί και μέρος του φωτισμού.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Για καταιγίδες και στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Ελλάδα / Καιρός: Για καταιγίδες στην Αττική, προειδοποιούν Κολυδάς - Τσατραφύλλιας

Προσοχή στα δυτικά και βόρεια προάστια, συστήνει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας - Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Ανανεωμένη πρόβλεψη από την ΕΜΥ για τον καιρό στην Αττική
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πολλοί άνθρωποι πεινάνε. Λίγοι άνθρωποι κλέβουν. Συμφωνώ οτι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σε ωθεί να κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις. Άλλο αυτό και άλλο το να κάνεις την κλεψιά επάγγελμα.
Καιρός ήταν. Τα πάρκα στο Παρίσι, ανεξαιρέτως μεγέθους επισκεψημοτητας ή σημασίας κλείνουν το βράδυ με ένα ωραριο που διαμορφωνεται αναλογα με την περίοδο, χειμερινή ή Θερινή. Αυτό εξασφαλίζει την αισθητικη τους ακεραιοτητα καθως και την καθαριοτητα τους με προυποθεση οτι φυλασσονται απο φυλακες και κάμερες. Προφανώς καποιοι θα αγανακτησουν κατα του μέτρου και θάρχισουν να απαγγελουν τα γνωστα περι αστυνομοκρατιας, στερηση ελευθεριων και λοιπα ωστόσο θα ήταν πολυ ενδιαφέρον να μπορουσαμε να διαπιστωσουμε την πραγματική τους σχεση με το Παρκο και ποσο απλα εμεταλευονται την αφορμη αυτη για να στρεψουν αλλου το ενδιαφερον. Το παρκο ανήκει σε όλους μικρους και μεγαλους και αφου αποτυγχανουμε να το κραταμε ανοικτο και αθικτο το βράδυ ας κλεινει και ας φυλασσεται για να το χαιρομαστε την μέρα.