Πλημμύρισε η Πειραιώς- από αύριο και χιόνια

Πλημμύρισε η Πειραιώς- από αύριο και χιόνια Facebook Twitter
Φωτογραφία Αρχείου
3

Tα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν στην Αθήνα, από την πρωινή ισχυρή βροχόπτωση. Λόγω συσσώρευσης υδάτων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από τη Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη, έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα., όπως και η κυκλοφορία στον παράδρομο του Κηφισού, στο τμήμα της Ιεράς Οδού, στο ρεύμα προς Πειραιά. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί τουλάχιστον 5 κλήσεις.



H EMY στην πρόβλεψη της κάνει λόγο για κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι νοτιάδες θα πνέουν με ένταση 6-7 και πιθανόν 8 Μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

 

Στην Αττική προβλέποντασι νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και με βελτίωση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 12 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι ισχυρές και ύφεση των φαινομένων από τη νύχτα. Θερμοκρασία από 11-17 βαθμούς.

 

Για αύριο Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές, σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, Δυτική και Νότια Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις από τα 600-700 μέτρα στη Δυτική Μακεδονία και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια