Απεργία μέσα στις γιορτές από τους εργαζόμενους της Amazon

Απεργία μέσα στις γιορτές από τους εργαζόμενους της Amazon Facebook Twitter
4

Απεργία μέσα στις γιορτές αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του παραρτήματος της Amazon στη Γερμανία, διαμαρτυρόμενοι για τις σκληρές συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν αλλά και για τη μισθολογική τους κατάσταση.

Την απεργία κήρυξε το συνδικάτο των εργαζομένων Verdi σε μια προσπάθεια να ασκήσει πιέσεις στην Amazon να αποδεχτεί συλλογικές διαπραγματευτικές συμφωνίες στα τμήματα ταχυδρομικών παραγγελιών και λιανεμπορίου.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ομάδα Γερμανών εργαζομένων θα μεταβεί στο Σιάτλ για να διαμαρτυρηθεί έξω από την έδρα της εταιρίας μαζί με Αμερικανούς εργαζόμενους.

Η Amazon απασχολεί 9 χιλιάδες εργαζόμενους στη Γερμανία και έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό της.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια