Η νέα selfie που κάνει το γύρο του κόσμου

Η νέα selfie που κάνει το γύρο του κόσμου Facebook Twitter
6

Όχι δεν είναι και πάλι πρωταγωνιστής ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, αλλά μια νεαρή κοπέλα, ιδιαιτέρως καλοντυμένη και "σικ". Η νεαρή γυναίκα συνόδευε τον αρραβωνιαστικό της στον Λευκό Οίκο σε δεξίωση για τα μέλη του Τύπου.

Προφανώς στις μέρες μας αυτό που κάνεις όταν μπαίνεις στα ενδότερα του Λευκού Οίκου είναι να πας στην τουαλέτα και να βγάλεις μια φωτογραφία τον εαυτό σου, να βρίσκεται στην τουαλέτα του Λευκού Οίκου.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με τα Νέα, έχει 600.000 "θεατές" μόνο στο Imgur.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ

σχόλια

3 σχόλια
''ΑΑΑ!!!! ΟΥΥΑΟΟΥΥΥ ζω το απολυτο!!! Μολις ανακουφιστηκα φιλη στις τουαλετες του Γουαιτ Χαουζ!!! Γιου νοου??? Γουαιτ Χαουζ ντουντ!!!''Ταδε εφη ...η καμια που θεωρει λαξουρια να φωτογραφιζεται σε τουαλετα....Γιατι απλα δε μπορουσε να χωθει για φωτογραφια στο οβαλ γραφειο......Τρατζικ, γιου νοου???