“Kαλή χρονιά” με αυξήσεις στα διόδια

“Kαλή χρονιά” με αυξήσεις στα διόδια Facebook Twitter
3

 

Σε αυξήσεις και αναπροσαρμογές των διοδίων προχώρησε η “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου”, που κατασκευάζει τον οδικό άξονα Μαλιακός – Κλειδί Ημαθίας, όπως προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης.



Σύμφωνα με τη νέα τιμολογιακή πολιτική, την οποία μένει να εγκρίνει το υπουργείο Μεταφορών, στα διόδια Πελασγίας οι νέες τιμές διαμορφώνονται ως εξής (με τις παλιές τιμές σε παρένθεση) : 2,40 ευρώ (1,90) για τις μοτοσικλέτες, 3,50 (2,70) ευρώ για ΙΧ, 8,7 (6,60) ευρώ για μικρά φορτηγά, 12,2 (9,3) ευρώ για νταλίκες. Στο Μοσχοχώρι 2,8 (2,10) ευρώ για μοτοσικλέτες, 4 (3,10) ευρώ για ΙΧ, 10,10 (7,60) ευρώ για φορτηγά και 14,10 (10,70) ευρώ για νταλίκες.



Στους υπόλοιπους σταθμούς θα γίνουν αναπροσαρμογές ενώ εντός τους 2014 αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία και τα πλευρικά διόδια στον κόμβο της Γλύφας με την τιμή να είναι ίδια με εκείνη των διοδίων της Πελασγίας αλλά και στον Ευαγγελισμό, που βρίσκεται στο νομό Λαρίσης. Ως τα τέλη του 2015 θα λειτουργήσει κι ο πλευρικός σταθμός διοδίων στον Πλαταμώνα.



Οι αυξήσεις και αναπροσαρμογές ισχύουν για όσους πληρώνουν με μετρητά ενώ για τους ηλεκτρονικούς χρήστες οι τιμές παραμένουν οι ίδιες.



3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ (ΔΙΑΦΥΓΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΟΔΙΑ )ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΙ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΗΣΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑΜΠΕΛΑ !!!!
Αυτό υποστήριξε και κάποιος γνωστός μου πέρσι στο δικαστήριο (περί μη παράδρομων), για να λάβει την εξυπνακίστική απάντηση της προέδρου: «Αν δεν μπορούσατε ή δεν θέλατε για οποιοδήποτε λόγο να πληρώσετε είναι δικαίωμα σας, μόνο που τότε να ταξιδεύατε με το ΚΤΕΛ και όχι με το αυτοκίνητο σας. Ο νόμος είναι σαφής»...