Κυνηγός βρέθηκε απανθρακωμένος στο ι.χ. του

Κυνηγός βρέθηκε απανθρακωμένος στο ι.χ. του Facebook Twitter
10

Ένας 69χρονος κυνηγός εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Καλαμάκι Κλειτορίας, στην Πάτρα Από τη φωτιά στο όχημα απανθρακώθηκαν και τα τρία σκυλιά που μετέφερε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, το όχημα που οδηγούσε ο 69χρονος ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε μαντρότοιχο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την πλήρη διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος.

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έχετε μεγάλο πρόβλημα οι φανατικοί αντικυνηγοί. Πολύ μεγάλο, που σας καταντάει σκατανθρώπους. Δε σκοτώνουν σκυλιά, θηράματα σκοτώνουν. Έτσι τα βλέπουν, ως θηράματα, κι όχι ως ισάξια όντα, όπου είναι αποτρόπαιο να τα σκοτώνεις. Για αιώνες έτσι είναι τα πράγματα. Θα του ήταν ακατανόητο το λυσσασμένο μίσος σας του παππού. Είστε τόσο αντιπαθείς όσο και τα φασισταριά. Υστερία και ξιπασιά σας δέρνει. Εμετός.
Πιο σιχάματα από τους υστερικούς αντικυνηγούς, που θα ήθελαν να να δουν στη μηχανή του κιμά οποιονδήποτε κυνηγό; Πόση λύσσα και κακία που σας δέρνει; Άλλο το κυνήγι μου αντιπαθές, κι άλλο οι κυνηγοί είναι ο Σατανάς. Να χαίρεστε ακόμη κι όταν καίγεται κάποιος ζωντανός. Ο υστερικός οικοχόνδριος είναι ο μουτζαχεντίν της οικολογίας. Φανατικός, υστερικός, αδιάλλακτος, με δολοφονικό μίσος για τους εχθρούς του.