Συνέλαβαν ξανά τον Κώστα Σακκά

Συνέλαβαν ξανά τον Κώστα Σακκά Facebook Twitter
5

Συνελήφθη ξανά, ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Κώστας Σακκάς. Η ΕΛΑΣ τον συνέλαβε καθώς, όπως αναφέρθηκε, εντοπίστηκαν αποτυπώματά του σε αντικείμενα τα οποία είχαν βρεθεί στην γιάφκα της 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι που χρησιμοποιούσε η  οργάνωση.

Ο Σακκάς αύριο θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Της σύλληψης είχε προηγηθεί έφεση υπέρ του νόμου που άσκησε η Εισαγγελία κατά της απόφασης του αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, με την οποία ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για το αδίκημα της παραβίασης περιοριστικού όρου.

Ο Κώστας Σακκάς  που είχε μείνει προφυλακισμένος επί 31 μήνες, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά από 38 ημέρες απεργίας στις φυλακές.

Ελλάδα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Να ξανακάνει απεργία πείνας. Να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ του Στρατούλη που στις 60 μέρες σταμάτησε μέσα σε γενική θυμηδία...(ο δύστυχος Μπόμπι Σαντς πέθανε στις 53 αλλά εδώ κάνουμε υγιεινή διατροφή και αντέχουμε καμμιά 100στή άμα λάχει να 'ουμ')
Μη λες τέτοια. Οι Έλληνες επαναστάται διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες. Τα δε δακτυλικά τους αποτυπώματα τα βάζουν στις γιάφκες οι ασφαλίται που συνεργάζονται με τη λέσχη την Ζέτεμπεργκ