Το σημαντικότερο γκολ για τους Άγγλους μπήκε στην Εθνική Ελλάδος


David Beckham goal - England v Greece 2002 από fatv
1

Το γκάλοπ διενήργησε η "Daily Mirror" και συγκεκριμένα η ψηφοφορία αφορούσε τέρματα που έχουν σημειωθεί στις καθυστερήσεις ενός αγώνα, παίζοντας καθοριστικό ρόλο, όσον αφορά στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες αυτού.

Το γκολ του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο "Old Trafford" στις 6 Οκτωβρίου 2001 βρέθηκε στην πρώτη θέση, καθώς αποτελεί ένα από πλέον σημαντικά στην σύγχρονη ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται πως με αυτό το τέρμα η Αγγλία εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Για την Ελλάδα είχαν σκοράρει οι Άγγελος Χαριστέας και Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ το άλλο γκολ της Αγγλίας είχε σημειώσει ο Τέντι Σέριγχαμ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια