Παρατείνουν την κράτηση Λαγού και Παππά

Παρατείνουν την κράτηση Λαγού και Παππά Facebook Twitter
5

Την παράταση της προσωρινής κράτησης των Παππά και Λαγού αποφάσισε με βούλευμα του το Συμβούλιο Εφετών.

Η δικαιοσύνη αποφάσισε ότι πρέπει να συνεχιστεί για ένα ακόμη εξάμηνο η κράτησή τους, καθώς λήγει το πρώτο εξάμηνο που βρίσκονται στη φυλακή.

Σύμφωνα με την απόφαση, δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM
Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Πολιτική / Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Ενταση προκάλεσε η παρουσία του Αθανασίου Χαλκιά, βουλευτή των Σπαρτιατών στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης - Διαβάστε τους εκρηκτικούς διαλόγους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Έ(u)λα, δεν το πιστεύω... πήραν τέτοια απόφαση; Μπράβο τους! Για το ειδικό τέλος των τελωνειακών που πληρώνουμε στο λογαριασμό της ΔΕΗ, για τις "ρυθμιζόμενες χρεώσεις" (!!!) που φτάνουν μέχρι και την αξία του ρεύματος, που έχουμε καταντήσει να πληρώνουμε περισσότερα σε "ρεύμα", απ' ότι ενοίκιο, για τις τσεκουριές σε μισθούς, συντάξεις, ταμεία, συμβάσεις εργασίας, φόρους, υγεία και γενικά όλο το κουστουμάκι που δεν μας πάει κιόλας, ποια απόφαση πήραν που να δικαιώνει το λαό ΚΑΙ να εφαρμόστηκε κιόλας; Είσαι στο νοσοκομείο για 6 μήνες κι άλλους 6 κατάκοιτος σπίτι και μόλις αρχίζεις να σηκώνεσαι, όχι να περπατάς, πας και καταθέτεις τα χαρτιά σου. Ό,τι απόφαση παρθεί θα λογίζεται από την ημερομηνία της αίτησης που κατέθεσες τα χαρτιά σου, άσχετα αν μέσα στα δικαιολογητικά υπάρχουν επίσημα χαρτιά που πιστοποιούν την έναρξη της αναπηρίας σου.Καθαρίστε τον τόπο από τα σκατά, όχι ΜΟΝΟ τις μύγες που τα περιτριγυρίζουν!Υ.Γ.: Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις!
Ο Γενικός Γραμματέας της κυβερνήσεως ομολογεί πως εκλεγμένοι βουλευτές πήγαν στην φυλακή...με εντολές της κυβέρνησης!Watergate στο δεκαπλάσιο! Ακόμα και στην Ζιμπάμπουε, μια τέτοια αποκάλυψη θα προκαλούσε πολιτικό σεισμό.Στην Ελλάδα της λαμογιοκρατίας βέβαια ,οι νταβατζηδες των ΜΜΕ απλά αγανακτούν...με τον φασίστα τον Μπαλτάκο!
Ο φασισμος δεν ειναι πιο ασημαντη κατηγορια απ'τη λαμογια. Ισα ισα που πολυ συχνα αυτα τα δυο συνδυαζονται και αλληλοστηριζονται. Δε νομιζω να εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια τιμιος φασιστας.