Bενιζέλος: Θα επιστρέψουμε στο επίπεδο ζωής προ κρίσης

Bενιζέλος: Θα επιστρέψουμε στο επίπεδο ζωής προ κρίσης Facebook Twitter
5

Για «επιστροφή στην ομαλότητα» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά την επιτυχημένη επιστροφή στις χρηματαγορές.

«Το μεγάλο γεγονός της ημέρας είναι η επάνοδος της χώρας στις διεθνείς χρηματαγορές», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για «επίσημη πανηγυρική, χειροπιαστή επιβεβαίωση της αλλαγής σελίδας» στην Ελλάδα.

«Τώρα μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέρουμε», σημείωσε για να προσθέσει: «Θα αποκαταστήσουμε αδικίες, θα αποκτήσουμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν το 2010. Τελειώνει αυτή η περιπέτεια που ταπείνωσε την εθνική μας κυριαρχίας», τόνισε.

Είπε ακόμη ότι «οι αγορές που έχουν την οσμή του κέρδους» δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όσους διεθνώς αρνούνται να δουν την πραγματικότητα.

 «Οι αντίπαλοι του μνημονίου έρχονται να υπερασπιστούν το μνημόνιο, θα πρέπει να ντρέπονται. Αντί να χαίρονται με τη χαρά της ελληνικής οικονομίας, λυπούνται γιατί ζουν πολιτικά ως παράσιτα του μνημονίου», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Για μια ακόμη φορά πανηγυρίζουμε για λάθος πράγματα ... ούτε παραγωγικό μοντέλο βρήκαμε ακόμη , ούτε οι άνεργοι ξαναγυρνούν στη δουλειά τους , ούτε και έχει σημασία που δανειστήκαμε αφού (κατά πως λένε οι ίδιοι) δεν το χρειαζόμασταν αυτό το δάνειο .... Μα είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που περάσαμε (και αυτά που ακόμη δεν μας έχουν πει ότι θα περάσουμε) να πανηγυρίζουμε επειδή δανειστήκαμε;
"Οι αντίπαλοι του μνημονίου έρχονται να υπερασπιστούν το μνημόνιο, θα πρέπει να ντρέπονται"Δεν θα'πρεπε να μιλάς έτσι για τον Σαμαρά. Στην τελική συνεργάτης σου είναι. Λίγο σεβασμός.
(ειμαι γελοιος,ναι ειμαι γελοιος..)Προφητευα μια κοινωνια μπορδ*λοειχα ως βημα ενα καφασι της λαικης.Γυρω μου συνερεε κοσμος πολυς,κ ολοιτους αφηναν το κατιτις.
...«Τώρα μπορούμε να ξανακερδίσουμε το χαμένο έδαφος, ξαναγινόμαστε η Ελλάδα που ξέρουμε», ...θα αποκτήσουμε το επίπεδο ζωής που είχαμε πριν το 2010...---Αναπολώντας τις μέρες της σοσιαλΗστικής ασυδοσίας!