Απέρριψε ο Σαμαράς την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιντ

Απέρριψε ο Σαμαράς την πρόταση Τσίπρα για ντιμπέιντ Facebook Twitter
7

Αρνητικά απάντησε η Ν.Δ. στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνουν δυο ντιμπέιντ με τον Αντώνη Σαμαρά ένα για εθνική και ευρωπαϊκή πολιτική και ένα για τις οικονομικές εξελίξεις.

Πριν από λίγο η Μισέλ Ασημακοπούλου, εκπρόσωπος της Συγγρού δήλωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «που είναι και υποψήφιος για ευρωπαϊκό αξίωμα στις ευρωεκλογές, δεν καταδέχθηκε να πάει σε καμία από τις τηλεμαχίες που έγιναν ήδη στην Ευρώπη και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να ζητήσει «ελληνικό debate» ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό, για θέματα άσχετα με τις Ευρωεκλογές και ενώ η διακομματική Επιτροπή έχει ολοκληρώσει το έργο της, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ να θέσει τέτοιο ζήτημα».

 «Ίσως γιατί νιώθει την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε για την απουσία του στα ευρωπαϊκά debate. Ίσως γιατί βλέπει ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδίαζε για το κόμμα του και γυρίζει εσπευσμένα στην Ελλάδα να σώσει ό,τι μπορεί. Ενώ μέχρι χθες έλεγε ότι «δεν προλαβαίνει» να πάει στα ευρωπαϊκά debate, επειδή πρέπει να περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη» πρόσθεσε η Αννα  Ασημακοπουλου.

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «επικοινωνιακά τεχνάσματα» και για «διχαστικό ύφος που τον καταδικάζει σε μονολόγους στην Ελλάδα", χωρίς πάντως να απαντά επί της ουσίας γιατί αρνείται την πρόταση.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
O Σαμαρας δε παει σε ντιμπειτ που προτείνει ο Τσιπρας κ ο Τσιπρας δε παει στα ντιμπειτ που γίνονται με τους συνυποψήφιους του για Προεδρια Ευρωπαϊκής Επιτροπής. ..
Ο Τσίπρας δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα και δεν έχει λόγο να φοβάται τα debates γιατί σε καμία περίπτωση δε μπορεί να βγει χαμένος. Έχω μεγάλη απορία πάντως για το τι θα απογίνει το εθνικό μας σπορ (διαδηλώσεις) όταν επιτέλους ανεβεί και η αριστερά σε αυό τον τόπο. Είδα και όλη τη συνέντευξη του Τσίπρα στον Alpha. Αν και ειλικρινής φαντάζει αδιάβαστος στα διεθνικά ζητήματα κάτι που με ανησυχεί. Το αντίβαρο στην ανησυχία μου είναι πως τουλάχιστον για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής έχει καλή ομάδα από πίσω του.Ο Σαμαράς είναι πλέον σε δύσκολη θέση. Είναι ο πολιτικός που επισήμως θα πρέπει να ρίξει την πρώτη χούφτα χώμα στον τάφο του δικομματισμού. Δε δύναται να σταθεί πουθενά στα μάτια του κόσμου γιατί διέπραξε απάτη σε βάρος της χώρας όταν δεν τήρησε το προεκλογικό πρόγραμμα του 2012 (Ζάπεια). Δικαιολογίες περί "οι συνθήκες άλλαξανε μέχρι να αναλάβουμε" καταδεικνύουν ακόμα πιο φανερά τον εγκληματικό χαρακτήρα του κόμματός του το οποίο με μηδενική σοβαρότητα και με ελαφρά τη καρδία ανέλαβε την εξουσία δίχως να έχει προετοιμαστεί.Μου φαίνεται απίστευτο το πόσο αργά αντέδρασε ο ελληνικός λαός σε αυτό που μας κάνανε. Λες και περιμέναμε επί 5 χρόνια να δούμε μήπως και μας κάνανε πλάκα.
Μια ζωη αυτο δεν συμβαινει; Η αντιπολιτευση παντοτε θελει ντιμπειτ και πιο ελευθερη ροη, η κυβερνηση παντα λεει οχι. Απο το 2000 η ιδια ιστορια.
Σιγα μην δεχοτανε ! Οτι και αν ειναι οι Φαηλλοι, οι Χρυσανθοι και οι Τακηδες οι οποιοι τον περιστοιχιζουν,μονον βλακες δεν ειναι.Γνωριζουν το οτι να κατεβει ο Σαμαρας σε αληθινο debate ,ητοι σε ζωντανο - και μη στημενο - "πολιτικο διαλογο" οχι με τον Τσιπρα,αλλα ακομη και με τον Λεβεντη ,θα εκανε την "επελαση της ελαφρας ταξιαρχιας"στην Κριμαια να μοιαζει με περιπατο στο παρκο !Και κανεις απο αυτους δεν εχει ορεξη να του γραψουν ,απο τωρα ,στις εφημεριδες οτι " Into the valley of death rode....Antonis and his controllers" !