Ο Βαξεβάνης απαντά στον Βενιζέλο

Ο Βαξεβάνης απαντά στον Βενιζέλο Facebook Twitter
3

Νωρίτερα στη Βουλή ο κύριος Βενιζέλος επιτέθηκε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τις αναφορές του στο Βαξεβάνη, λέγοντας ότι είναι ο αγαπημένος του Τσίπρα. «Ο Βαξεβάνης μου προσέφερε μεγάλη στήριξη γιατί όποιος είδε τη λίστα είδε ότι ο μόνος που δεν είχε λόγο να προστατεύσει κανένα ήμουν εγώ. Κακώς τον πήγαν στο αυτόφωρο γιατί είχε δωρεάν καμπάνια στο περιοδικό του», είπε μεταξύ άλλων, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που έλαβε τη λίστα ο δημοσιογράφος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Όμως η πηγή του κ. Βαξεβάνη ποια είναι; Είναι αυτός που την είχε και είπε ψέματα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας;» 

Λίγο μετά, ο Κώστας Βαξεβάνης αντέδρασε μέσω twitter:

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«προσέφερε πράγματι πολύ μεγάλη υπηρεσία με τη δημοσίευση, γιατί όποιος είδε τα ονόματα κατάλαβε ότι ο μόνος που δεν είχε να κρύψει τίποτα ή να προστατεύσει κανέναν, ήμουν εγώ»Όταν μεταφέρεις τα λεγόμενα κάποιου σε εισαγωγικά οφείλεις να τα μεταφέρεις όπως ακριβώς λέχθηκαν.