Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη προτείνει ο εισαγγελέας

Αποφυλάκιση Λαυρεντιάδη προτείνει ο εισαγγελέας Facebook Twitter
10

Την αποφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με πολύ αυστηρούς όρους λόγω λήξης του 18μηνου υποχρεωτικής κράτησης προτείνει ο εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα προτείνεται για τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των επισφαλών δανείων της Proton Bank, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, απαγόρευση μετακίνησης πέραν των ορίων του Ν. Αττικής, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτό ή εναέριο μέσο, εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και υποχρεωτική διανυκτέρευση στην οικία του.

Αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους είναι η πρόταση του εισαγγελέα και για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Πάντως, ο Λαυρεντιάδης, ακόμη κι αν γίνει δεκτή η εισαγγελική πρόταση θα παραμείνει στη φυλακή  καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Με παρόμοια λογική η Λε πεν στη Γαλλία (όλη η κυβέρνηση Σαρκοζί πελάτες των ανακριτών - ήδη τρεις τέσσερις παραιτήσεις "συμβούλων" των σοσιαλιστών) έφτασε να είναι πρώτη. Το άλλοθι του φουκαρά...Και το 18μηνο ισχύει μόνο για επαναστάτες;
Δεν πάει έτσι. Καταλαβαίνω την οργή σου αλλά ο άνθρωπος αυτός έχει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.Πάνω απ΄όλα να είμαστε άνθρωποι.Το μόνο που θα τονίσω είναι πως η αποφυλάκιση, πάντα υπο αυστηρούς όρους, για φυλακισμένους που έχουν πολύ σοβαρα προβλήματα υγείας πρέπει να ισχύσει και για πολλούς άλλους.
Ανθρωποι είμαστε,αλλά ζορίζομαι πάρα πολύ να αισθανθώ κάτι γι΄αυτόν τον τύπο.Θυμάμαι που είχε επιστρέψει δενξερωγωποσα εκατομμύρια λίγο πριν το ραντεβού με τον εισαγγελέα και η τράπεζα έκανε έρευνα για να βρει πού να τα βάλει.
Είσαστε στα καλά σας ρε; Πάτε καλά;Έχετε ιδεά τι του συμβαίνει;Και ρωτάω πολύ σοβαρά. Έχετε γνώση;Στην περίπτωση που γνωρίζετε τι συμβαίνει και συνεχίζετε να γράφετε αυτές τις καφρίλες, ντροπή σας!Διαφορατικά, καλό είναι να μάθετε πριν αρχίσετε να γρέφετε.
@bagle 3.6.2014 | 20:36Δεν γνωρίζεις. Εντάξει. Ενημερώσου πρώτα τι του συμβαίνει ώστε να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα και μετά ξαναμιλάμε. Διαφορετικά αν επιμένουμε στη συνέχιση της φυλάκισης οποιουδήποτε ανθρώπου αντιμετωπίζει πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ ζωής και θανάτου, τότε είμαστε ή δεν είμαστε κάφροι; (Για να μη γράψω τίποτα βαρύτερο).
Ε ωραία βρε παλληκάρι μου,ας νοσηλευτεί και μέτα ας φυλακιστεί.Είπα εγώ να του αρνηθούν τη νοσηλεία;Τι έχεις πάθει;Παρεπιπτόντως,εξακολουθώ να μην ξέρω τι έχει.Δε θα ήταν ειρωνικό/ποιητικό/μοιραίο πάντως μετά από τέτοια διαχείρηση και εκμετάλλευση του συστήματος από τον ίδιο,να γυρίσει τώρα και να του δαγκώσει τον πισινό;
@bagle 4.6.2014 | 16:57Δεν είναι θέμα νοσήλιας και πάλι πίσω, μέσα στο κελί. Δεν γίνεται έτσι στην περίπτωση του. Τα προβλήματα που έχει, τα οποία είναι χρόνια, αντιμετωπίζονται μόνο με κατ' οίκον νοσήλια και παρακολούθηση. Τι να κάθομαι τώρα να σου περιγράφω; Μπορείς να μάθεις και μόνος σου. Αν θέλεις, κοίτα αυτό:www.crashonline.gr/σε-άθλια-κατάσταση-ο-λαυρεντιάδης-μέσ/Σημείωση 1: Τα προβλήματα υγείας τα είχε πολύ πριν φυλακιστεί και τα οποία δεν τον περιόρισαν στο ελάχιστο ώστε να ενεργήσει όπως ενήργησε. Σημείωση 2: Εκτός των υπολοίπων, ο Λαυρεντιάδης έχει κριθεί προφυλακιστέος και για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά του επιχειρηματία Αθηναγόρα Ανδριαδάκη τον Ιούνιο του 1012.http://www.crashonline.gr/%CF%83%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4/
Οκ,ευχαριστώ για το λινκ,θα τεμπέλιαζα για πάντα αν δε το έδινες εσύ έτοιμο.Θεωρώ ότι πρέπει οπωσδήποτε να νοσηλευτεί αν ευσταθούν οι πληροφορίες και είναι το δίκαιο να συμβεί,τελεία και παύλα.Εξακολουθώ όμως να παραμένω ατάραχος για τον τύπο και ας πιστεύω κάθετα για την ανακούφισή του.Πάντως,αν μπορούσε να εξηγήσει κιόλας με τι μυαλά έκανε τόσες απάτες θα το εκτιμούσα.