Περίεργη κλοπή στο Μουσείο Πάλλη

Περίεργη κλοπή στο Μουσείο Πάλλη Facebook Twitter
2

Περίεργη κλοπή σημειώθηκε στο Μουσείο Πάλλη που στεγάζεται σε ιδιωτική έκταση στο Κορωπί. Τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στο μουσείο, ακινητοποίησαν το φύλακα, τον έδεσαν, διέρρηξαν 4 κοντέινερ και διέφυγαν. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι έχουν πάρει. Την αστυνομία ειδοποίησε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο φύλακας που κατάφερε να απελευθερωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για όπλα και πως ο ιδιοκτήτης του Αναστάσιος Πάλλης είχε βρεθεί στο στόχαστρο με την υπόθεση του οπλοστασίου της Χ.Α. ενώ είναι προφυλακισμένος.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έχει ρίξει πολύ χρήμα. Καλύτερα να συντηρούνται έτσι από συλλέκτες παρά να σαπίζουν. Στα Γιάννενα παλιά είχαν ένα αεροπλάνο στο πάρκο και έπαιζαν τα παιδιά. Τώρα το χουν να σαπίζει στο αεροδρόμιο μαζί με ένα άλλο παρατημένα και τα δύο
Τιποτα "υλικα οικοδομων"θα πηραν.Δεν φανταζομαι να πηραν οπλα .....Α,και κατι αλλο.Παλι καλα που ηταν,οπως φαινεται,"πολιτισμενοι ανθρωποι"οι ληστες και απλα "ακινητοποιησαν και εδεσαν"τον φυλακα.Ευτυχως ουτε τον πυροβολησαν,ουτε,καν ,τον χτυπησαν.Ευτυχως.Και,για να αλλαξω εντελως θεμα,κι'εγω ,οταν μεγαλωσω, θελω να γινω αεροπορος !