17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό

17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό Facebook Twitter
39

 

17 νέοι συρμοί υψηλής αισθητικής στις ράγες του μετρό Facebook Twitter

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν δρομολόγια οι 17 νέοι συρμοί του μετρό για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Οι νέοι συρμοί που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των νέων επεκτάσεων προς Ελληνικό, Ανθούπολη και Αγ. Μαρίνα, καθώς και της μελλοντικής επέκτασης προς Πειραιά, διαθέτουν κλιματισμό, αλλά και όλες τις απαραίτητες προβλέψεις, για να είναι συμβατοί με τις τεχνολογικές αναβαθμίσεις που θα γίνουν στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό της Αθήνας.

Oι νέοι συρμοί διαθέτουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναβαθμισμένο εσωτερικό, με υψηλή αισθητική και βελτιωμένες συνθήκες ανέσεως για τους επιβάτες και καλύτερη προσβασιμότητα σε AμεA.

Ελλάδα
39

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Καρυστιανού: Επτά ερωτήματα προς τον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε

Ελλάδα / Τέμπη - Μαρία Καρυστιανού: Επτά ερωτήματα προς τον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε

«Για ποιον λόγο δεν σέβεστε τον πόνο των χαροκαμένων συγγενών, αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, που τολμούν πλέον να διεκδικούν την αλήθεια;» αναφέρει η Μαρία Καρυστιανού
LIFO NEWSROOM