Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Με τις καθαρίστριες εγώ έχω πιεί και τσίπουρο…παραγωγής μου»

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: «Με τις καθαρίστριες εγώ έχω πιεί και τσίπουρο…παραγωγής μου» Facebook Twitter
8

Στο θέμα των απολυμένων καθαριστριών του υπ. Οικονομικών αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μετά από ερώτηση των δημοσιογράφων σε συνέντευξη της στον Βήμα Fm. Η κ. Ασημακοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων ότι τις νοιάζεται ανθρώπινα και πως έχουν πιεί και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής της…

Δήλωσε σχετικά η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ:

 «Πρέπει να με ρωτήσετε γι’ αυτό το πράγμα; Τι πρέπει να σας πω; Ότι δεν θα με ένοιαζε; Ανθρώπινα αισθάνομαι αυτό που αισθάνονται όλοι όταν βλέπουν αυτή τη σκηνή και τις γυναίκες αυτές τις έχω γνωρίσει, επειδή είχαν έρθει στο γραφείο μου. Και έχουμε πιει στο γραφείο μου τότε και ένα τσίπουρο μαζί, παραγωγής μου. Έχω ακούσει τον πόνο τους και υπάρχει το πολιτικό επίπεδο και η εθνική ανάγκη, αλλά υπάρχει και το ανθρώπινο επίπεδο και ανθρώπινα αισθάνομαι απέχθεια γι’ αυτό που συνέβη. Δεν είμαι, όμως, νομικά αρμόδια να κινήσω διαδικασίες σε ό,τι αφορά τα ΜΑΤ, αλλά πρέπει να γίνεται κάτι τέτοιο παντού και πάντα, είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνεται αυτό, όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στον διοικητικό και κρατικό μηχανισμό και πρέπει να αποδίδονται ευθύνες μέσα από διαδικασίες. Τη νιώθω αυτήν την ανάγκη, πάντα και παντού, σε όλα τα επίπεδα. Τι να κάνουμε, όμως; Να μη σεβαστούμε τη Δικαιοσύνη; Θα ήθελα να λύσουμε όλα τα προβλήματα των ανθρώπων που είναι σε διαθεσιμότητα και κινητικότητα και δεν είναι ευχαριστημένοι εκεί που πήγαν, αλλά και όλων των ανέργων στον ιδιωτικό τομέα που δεν έχουν τώρα δουλειά και ψάχνουν για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Όλα τα προβλήματα θα ήθελα να λύσουμε. Και προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό σε επίπεδο πολιτικής. Τι άλλο να σας πω; Ότι θα ήθελα και αυτό να είναι μέσα στα προβλήματα που πρέπει να λυθούν; Αλλά έχει πάρει το δρόμο του…»

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Τι υποκρισία; Γιατι δεν πανε να βαρέσουν έτσι και τους μεγαλοκαρχαρίες που φοροδιαφεύγουν?Θα έπρεπε να ντρεπεται η κυρία αυτή, και αν αισθάνεται ετσι, όπως λεει, γιατι δεν παραιτείται, να ησυχάσουμε από αυτα που λεει;ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ! ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ! ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αυτό για το τσίπουρο το είπε για να δείξει τη μεγαλοψυχία της αλλά και την κατανόησή της προς τον λαουτζίκο ή απλά ήθελε να διαφημίσει την πραμάτεια της;
Οσοι εξακολουθουν ακομη να πιστευουν οτι αυτοι οι "ανθρωποι" θα διστασουν να πουν οτιδηποτε,οσο προφανως ψευδες,υποκριτικο,γελοιο,εξωπραγματικο και παραλογο και αν ειναι,προκειμενου να "στηριξουν"τις "καρεκλες"τους,καλα θα κανουν να το ξανασκεφθουν.