[ΓΝΩΜΕΣ] Παναγούλης ή Αναγούλης;

[ΓΝΩΜΕΣ] Παναγούλης ή Αναγούλης; Facebook Twitter
11

Παναγούλης ή Αναγούλης;

Συμβαίνει θα μου πείτε και εις τας καλυτέρας των οικογενειών. Δεν φταίει ο Αλέξανδρος που του έτυχε για αδερφός αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως που τον επέλεξε ως έναν εκ των "επίλεκτων μαχητών" του; Αρκεί η δήλωση ότι ο Σ.Π. εκφράζει προσωπικές απόψεις - με άλλα λόγια δηλαδή ότι τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι λέει;

Μα τότε και ο Κασιδιάρης προσωπικές απόψεις εκφράζει και ο κάθε τραμπούκος μέσα στη Βουλή επίσης. Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά;


Γιατί ωστόσο δεν αναλαμβάνει ο Σ. Π. πρωτοβουλία να λιντσάρει ο ίδιος τον Στουρνάρα; Τι περιμένει; Να συνδράμει και ο Λαφαζάνης;

Αυτός δεν έχει χρόνο - τον απασχολεί αν το σχέδιο κατάληψης των χειμερινών ανακτόρων μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή.

Ελλάδα
11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Επίσης για τον Κασιδιάρη κανείς δεν μπορεί να ισχυρισθεί πως είναι "μεμονωμένη άποψη" γιατί όλοι της παράταξης του τις ίδιες ακραίες απόψεις έχουν. Οπότε άκυρο το παράδειγμα.
Μόνο για χρυσαύγουλα λογοπαίγνια.Όλα τ'άλλα είναι μπανάλ και ανάξια ενός ποιητή.Διδάξου ποιητή φανφάρα Βλαβιανέ λεπτό χιούμορ:"Ειδικό Δικαστήριο ή Λυντσάρισμα; Δεν έχει Κουρτίνα Τρία;" (Π. Τατσόπουλος.
αυτα τα αστεια-και καλα- με τα επωνυμα πρεπει να σταματησουν επιτελους. ειναι τοσο κλισε και τοσο obvious...και καλα να τα χρησιμοποιει ο οποιοσδηποτε, αλλα ενας συγγραφεας; θα μου πεις το χιουμορ δεν ειναι απαραιτητο για να γραψεις βιβλια που απευθυνονται σε γεροντοκορες...οσο για τον παναγουλη, το χρησιμοποιησε ως σχημα λογου. οπως μια μητερα μπορει να πει στο παιδι της ''αχ, θα σε σκοτωσω''- ολοι καταλαβαινουμε οτι δεν το εννοει. ηταν βεβαια μοναδικη ευκαιρια να μπει στον ιδιο ντορβα ο συριζα με τη χρυση αυγη.