Κυνηγός βρήκε έναν γυμνό άνδρα να περιφέρεται "σε σύγχυση" σε δάσος

Κυνηγός βρήκε έναν γυμνό άνδρα να περιφέρεται "σε σύγχυση" σε δάσος Facebook Twitter
"Με χτύπησαν, μετά με νάρκωσαν και με παράτησαν στη μέση του πουθενά"
1

Ένας κυνηγός στη Τζόρτζια των ΗΠΑ ενώ κυνηγούσε έπεσε πάνω σε ένα γυμνό άνδρα που περιφερόταν στο δάσος σε προφανή "σύγχυση".

Μετά από μια νευρική και αναγνωριστική πρώτη συνομιλία ο άνδρας αποκάλυψε ότι είχε πάει στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Tomorrow World -που είχε γίνει πριν τέσσερις μέρες- όπου τρεις άνδρες τον έδειραν και τον είχαν αφήσει νομίζοντας πως είναι νεκρός στο δάσος. 

 

"Με χτύπησαν, μετά με νάρκωσαν και με παράτησαν στη μέση του πουθενά" είπε. Ο γυμνός άνδρας μάλιστα είπε ότι μέχρι να βρει ένα μικρό ρυάκι -την τέταρτη μέρα περιπλάνησης του στο δάσος- έγλυφε τα φύλλα από τα δέντρα για να πιει νερό.

Ο κυνηγός ανέβασε το βίντεο στο youtube και συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια λόγω της επιθετικότητας που έδειξε στον άγνωστο άνδρα και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: "Αυτό που δε βλέπετε, είναι το τι έγινε μια ώρα αφότου τον βρήκα. Τον έσωσα και δεν κάλεσα την αστυνομία. Με συγχωρείτε που δεν ήμουν τόσο φιλικός με ένα ξένο που τριγυρνούσε γυμνός σε ένα δάσος και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο".

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια