Ταμήλος: Τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται

Ταμήλος: Τα τηλέφωνα μας παρακολουθούνται Facebook Twitter
3

Σχεδόν σίγουρος ότι τα τηλέφωνα των βουλευτών παρακολουθούνται εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμήλος, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Εμείς οι βουλευτές έχουμε προειδοποιηθεί ότι τα τηλέφωνά μας πιθανόν να παρακολουθούνται», είπε ο κ. Ταμήλος, στον Αντ1 για να συμπληρώσει ο Βασίλης Οικονόμου ότι θεωρεί δεδομένο ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του.

Ο κ. Ταμήλος είπε ότι παρακολουθούνται όσοι έχουν σχέση εξουσίας και σημείωσε: «Εδώ παρακολουθούσαν τον Καραμανλή. Και εσάς κ. Παπαδάκη είναι σίγουρο».

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι καταγγελίες για παρακολουθήσεις είχε κάνει ο κ. Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ δεν παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνό σας. Αυτό όμως μπορεί να το έπραξε κάποιος ιδιώτης με ιδιόκτητο σύστημα παρακολούθησης τηλεφώνων». Αυτή φέρεται ότι ήταν η «απάντηση» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ύστερα από πολυήμερη διερεύνηση της υπόθεσης.  

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη είχαν γίνει στη «σκιά» των αποκαλύψεων για τις παρακολουθήσεις της NSA.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια