Θα βάλουν διόδια και στην Αμφίπολη

Θα βάλουν διόδια και στην Αμφίπολη Facebook Twitter
3

Την ίδρυση σταθμού διοδίων και στην Αμφίπολη προωθεί σχέδιο υπουργικής απόφασης, σύμφωνα με το Βήμα, που αναφέρει ότι βάσει του σχεδίου για τη χωροθέτηση των 13+5 σταθμών διοδίων της Εγνατίας, το οποίο προωθείται, προβλέπεται η ίδρυση σταθμού διοδίων στην περιοχή του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη.

Συνολικά, προβλέπεται να αναπτυχθούν 13+5 σταθμοί διοδίων σε ολόκληρο τον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας και στους κάθετους άξονές του. Παράλληλα απορρίπτεται τελικά η καθιέρωση χρέωσης ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση που διανύει ο οδηγός. Πρόκειται για προαπαιτούμενη δράση του Μνημονίου, η οποία εκκρεμούσε εδώ και αρκετό καιρό.  

Χθες ο κ. Χρυσοχοίδης απέρριψε τα αιτήματα φορέων περιοχών για μείωση των διοδίων σε ορισμένα σημεία της Αθηνών-Λαμίας, λόγω της υπερφόρτωσης του επαρχιακού δικτύου από βαριά οχήματα που θέλουν να αποφύγουν τα διόδια. Όπως είπε ο υπουργός οι συμβάσεις που υπογράφτηκαν με τις εταιρείες είναι ανελαστικές.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το Βημα γραφει βλακείες και ως συνηθως παρασυρθηκαν ολοι και αναδημοσιευουν.ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΟΔΙΑ στον κομβο των Κερδυλλιων , 2 χιλιομετρα απο τον χωρο της ανασκαφης, βαση του σχεδιασμου που ειχε γινει.ΔΕΝ αποφασιστηκαν τα διοδια με αφορμη την ανασκαφη της Αμφιπολης.