Εντοπίστηκε δεύτερο κρησφύγετο του Ξηρού στο Λουτράκι

Εντοπίστηκε δεύτερο κρησφύγετο του Ξηρού στο Λουτράκι Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
1

Ένα δεύτερο κρησφύγετο του Χριστόδουλου Ξηρού εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο Λουτράκι από την Αντιτρομοκρατική, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ενώ στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε ένα βαν και ένα ακόμα αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ, ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεται στον Κορυδαλλό καθώς ολοκληρώθηκε η απολογία του στον ανακριτή, ενώπιον του οποίου δήλωσε την άρνησή του να συμμετάσχει στη διαδικασία και να δεχθεί ερωτήσεις. "Δεν συμμετέχω στην διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις" είπε, ενώ συμπλήρωσε πως " θέλω να προσθέσω, επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση 'με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας', το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο".

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Φραγκίσκο Ραγκούση, τελικός προορισμός του συλληφθέντα αναμένεται να είναι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Στο θεατρο του παραλογου που λεγεται Ελλαδα, ενας καταδικασμενος τρομοκρατης και εγκληματιας μπορει να το παιζει Ρομπεν των δασων και καποιοι να το πιστευουν κιολας!!Γιαυτο εχουμε πολλες γενειες ακομα, μεχρι να γινουμε σοβαρο κρατος με πραγματικο πολιτισμο.