Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ

Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ Facebook Twitter
7
Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ Facebook Twitter
Αριστερά ο Henry Damon - Δεξιά ο “κακός” Red Skull όπως τον ενσάρκωσε ο ηθοποιός Hugo Weaving στην ταινία Captain America: The First Avenger (2011)

Ένας οπαδός του body modification από την Βενεζουέλα μεταμορφώνει τον εαυτό του με σκοπό να μοιάσει στον "κακό" ήρωας των κόμικ, Red Skull.


Ο 37χρονος Henry Damon από το Καράκας ακρωτηρίασε μέρος της μύτη της του, ενώ έχει τοποθετήσει και υποδόρια εμφυτεύματα στο μέτωπό του στην προσπάθειά του να μοιάσει με τον ήρωα της Marvel.

Ο Damon έχει επίσης κάνει μόνιμο μαύρο τατουάζ στα μάτια του, ενώ μεγάλο μέρος του προσώπου του έχει γίνει κόκκινο και μαύρο με τον ίδιο τρόπο.


Ο Red Skull είναι ο αρχηγός μίας φανταστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Ναζί με το όνομα "Hydra".
"Αγαπούσε τα κόμικ από τότε που ήταν παιδί" λέει φίλος του Damon στην Daily Mail, "και πάντα ονειρευόταν να μοιάσει μία μέρα στον Red Skull.

Άνδρας ακρωτηρίασε τη μύτη του για να μοιάζει σε ήρωα κόμικ Facebook Twitter


Σύμφωνα με τον χειρούργο του εκκεντρικού άνδρα– ο οποίος πλέον ακούει μόνο στο όνομα Red Skull- ο 37χρονος υποβλήθηκε σε εκτεταμένες ψυχολογικές και σωματικές εξετάσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ήταν έτοιμος για τη χειρουργική επέμβαση.

Ο "Henry είναι ένας ψυχικά και σωματικά υγιής άνδρας" δήλωσε στην ίδια εφημερίδα.
"Είναι ένας εξαιρετικός γιος, σύζυγος και πατέρας που είναι οπαδός του ακραίου body modification.

Είναι συνειδητοποιημένος και ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Δεν πρόκειται για κάποια περιστασιακή επιπολαιότητα" συνέχισε.


Το επόμενο βήμα στην μεταμόρφωση του άνδρα είναι η εμφύτευση περισσότερων εμφυτευμάτων στα μάγουλά του και μερικά ακόμα τατουάζ στο πρόσωπο ώστε το δέρμα του να γίνει εντελώς κόκκινο.

Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Damon υπήρξε άριστος φοιτητής Ιατρικής την οποία εγκατέλειψε για να κάνει καριέρα ως ειδικός εμφυτευμάτων και τροποποίησης σώματος.

Πολιτισμός
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Πολιτισμός / «Ne Zha 2»: Κινεζικό blockbuster σπάει κάθε ρεκόρ και είναι έτοιμο να κατακτήσει τη Δύση

Το «Ne Zha 2» συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία από την κινεζική μυθολογία με μοντέρνα αφήγηση και προηγμένα εφέ, προσεγγίζοντας τόσο το οικογενειακό κοινό όσο και τη νέα γενιά θεατών
LIFO NEWSROOM
Η Τίλντα Σουίντον κατήγγειλε τους «εγκληματίες πολέμου» και τις «κρατικές μαζικές δολοφονίες» από την Μπερλινάλε

Πολιτισμός / Τίλντα Σουίντον: «Οι άπληστες κυβερνήσεις συνεργάζονται με τους καταστροφείς του πλανήτη και τους εγκληματίες πολέμου»

Η ηθοποιός που τιμήθηκε με την Χρυσή Άρκτο στην Μπερλινάλε για το σύνολο της προσφοράς της στον κινηματογράφο χρησιμοποίησε την ομιλία της για να κατακρίνει τις παγκόσμιες ηγεσίες
LIFO NEWSROOM
Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Πολιτισμός / Τρία σπάνια έργα του Πολ Ντελβό βγαίνουν σε δημοπρασία και αναμένεται να πιάσουν τιμές-ρεκόρ

Ο σουρεαλισμός παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των συλλεκτών εξαιτίας του διαρκούς ενδιαφέροντος για το πιο σημαντικό καλλιτεχνικό κίνημα του 20ού αιώνα.
LIFO NEWSROOM
Λίνα Μενδώνη: Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου», αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Πρίγκιπες της Πύλου» αποκαλύπτει πτυχές του Μυκηναϊκού Πολιτισμού

Πραγματοποιούνται σημαντικά έργα στην περιοχή της Μεσσηνίας, όπως η ανάδειξη του Παλατιού του Νέστορα, των Θολωτών Τάφων, αλλά και η αποκατάσταση και επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου
LIFO NEWSROOM
Η ΔΕΗ φωτίζει τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Πολιτισμός / Η ΔΕΗ «φωτίζει» τα άγνωστα χρόνια της Μαρίας Κάλλας

Το 2023, η ΔΕΗ, ως περήφανος χορηγός του Έτους Κάλλας, στήριξε σημαντικές δράσεις και παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να τιμήσει την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.
LIFO NEWSROOM
Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα

Πολιτισμός / Η Πέγκυ Ζουμπουλάκη δώρισε 6.099 αρχαία αντικείμενα στο Δημόσιο

Στο Φετιχιέ Τζαμί πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράδοση 179 κινητών μνημείων στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας ενώ σύντομα θα ολοκληρωθεί η απόδοση της συλλογής σε άλλες εφορείες αρχαιοτήτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
I’m Still Here

Πολιτισμός / Βάλτερ Σάλες, Κάπτεν Αμέρικα και Κάλλας από αύριο στις αίθουσες

Το συγκινητικό «I’m Still Here», το νέο «επεισόδιο» του MCU, η επόμενη καταχώριση στο ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς και ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας είναι μερικές από τις ταινίες που προστίθενται στο (γεμάτο και γενναιόδωρο) πρόγραμμα των κινηματογράφων αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

6 σχόλια
Σωματικά υγιής να το δεχτώ, αλλά ψυχικά υγιής... Δεν ξέρω κατά πόσο υγιές είναι να ταυτίζεσαι με κάποιον πρώην Ναζί που έχει οργανώσει και διοικεί μία παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση.
Έστω "το πράγμα" των φαντάστικ 4.Σίγουρα θα ήθελε λιγότερες πλαστικές,θα πέταγε 2-3 βράχια στο κεφάλι και θα ήταν πιο συμπαθής.Τώρα που έγινε εξωγήινο μπαρμπούνι έτοιμο να κλ@σ@ι τι κατάλαβε;-
φιλαράκι ξέρω πως δεν θα διαβάσεις ποτέ το post μου, αλλά αν τύχει, να ξέρεις ότι έπρεπε να την πάρεις λίγο παραπάνω. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά, το κακό θα ήταν να την είχες πάρει περισσότερο από όσο έπρεπε.
Ας δεχτούμε ότι ο "Henry είναι ένας ψυχικά και σωματικά υγιής άνδρας", παρόλο που θα τον χαρακτήριζα στην καλύτερη περίπτωση βλαμένο.Ο γιατρός όμως; Φοβερή δεοντολογία!