Προχωρούν οι διαδικασίες για αποτεφρωτήριο στην Αττική

Προχωρούν οι διαδικασίες για αποτεφρωτήριο στην Αττική Facebook Twitter
2

Το ζήτημα το αποτεφρωτηρίου ήταν ανάμεσα σε αυτά που συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο. Όπως είπε ο κ. Καμίνης το θέμα προχωρά και ήδη μελετούνται κάποιες τοποθεσίες για την κατασκευή του.

Στα κύρια θέματα στην πρώτη αυτή συνάντηση ήταν η διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης και ο διοικητικός εξορθολογισμός στην άσκηση αρμοδιοτήτων ώστε να εκλείψουν οι επικαλύψεις.

Σύμφωνα με τον υπουργό κυριάρχησε το κοινωνικό ζήτημα αλλά συζητήθηκαν και θεσμικά θέματα. Συμφωνήθηκε να προχωρήσουν από κοινού σε συνέργειες ενώ συζητήθηκε η συμμετοχή του δήμου στα προγράμματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Καμίνης διαβεβαίωσε τον υπουργό ότι στηρίζει τις πρωτοβουλίες για την ανθρωπιστική κρίση και πως θέτει στη διάθεση της κυβέρνησης την τεχνογνωσία και τις υποδομές που στη σίτιση, στη στέγαση κτλ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια