Καμμένος: Παρέλαση χωρίς κάγκελα και υπερυψωμένες εξέδρες στις 25 Μαρτίου

Καμμένος: Παρέλαση χωρίς κάγκελα και υπερυψωμένες εξέδρες στις 25 Μαρτίου Facebook Twitter
1
Παρέλαση χωρίς κιγκλιδώματα και υπερυψωμένη εξέδρα για επισήμους θα γίνει στις 25 Μαρτίου δήλωσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος.
Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας σε συντάκτες του υπουργέιου του, την στρατιωτική παρέλαση θα πλασιώσουν, πέραν των πτητικών μέσων και των μονάδων της Αττικής και της Βοιωτίας, δύο τάγματα εθνοφυλακής από τον Έβρο και τα Δωδεκάνησα.
Επίσης ανακοίνωσε ότι θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας των ΗΠΑ για την επέτειο της 25η Μαρτίου ενώ προανήγγειλε ότι το Πάσχα το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις, θα διοργανώσουν εκδήλωση στο Πάρκο του Στρατού στο Γουδί για τους άστεγους τους άνεργους και τους πολύτεκνους. Το πασχαλιάτικο τραπέζι θα πλαισιώσει η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να συνδράμουν σε εθελοντική βάση στη διοργάνωση της εκδήλωσης. 
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

σχόλια

1 σχόλια
Για να μην ξεχνάμε ότι οι παρελάσεις στις εθνικές επετείους δεν γίνονται αποκλειστικά για τους επίσημους, αλλά για να τιμήσουν τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Ασχέτως αν κάποιοι "λαοφιλείς" ηγέτες μας είχαν διατάξει αλλιώς τα τελευταία χρόνια.