Φορτσάκης: «Κόψτε στους καταληψίες νερό, ρεύμα και wi-fi και θα φύγουν».

Φορτσάκης: «Κόψτε στους καταληψίες νερό, ρεύμα και wi-fi και θα φύγουν». Facebook Twitter
7

Λύση για την κατάληψη στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών που συνεχίζεται για 16η ημέρα είχε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου και νυν βουλευτής της Ν.Δ. και υπεύθυνος του τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων Θεόδωρος Φορτσάκης ο οποίος είπε στον Bήμα Fm:  «Αν κόβαμε το νερό, το ρεύμα και το wifi, σε μία ή δύο ημέρες, οι καταληψίες θα έβγαιναν από το κτίριο του ΕΚΠΑ».

Ο πρώην πρύτανης επανέλαβε επίσης την άποψη του για ανάγκη φύλαξης των ιδρυμάτων από πανεπιστημιακή αστυνομία, καθώς όπως εξήγησε στους χώρους των ιδρυμάτων γίνεται χρήση ναρκωτικών και παρεμπόριο.

Σημειώνεται ότι το βράδυ έγιναν 15 προσαγωγές ατόμων που έβγαιναν από το κτίριο της πρυτανείας και αναμένεται οι προσαγωγές αυτές να μετατραπούν σε συλλήψεις και οι συλληφθέντες να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ελλάδα
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μα καλα,γινεται καταληψη δημοσιου κτιριου-και μαλιστα μεσα υπαρχουν και καθε ειδους παρανομοι,απο παρανομους μεταναστες μεχρι εμποροι ναρκωτικων-κι εμεις συζηταμε ακομα αν θα τους κοψουμε το ρευμα,το νερο κτλπ;;;Γιατι η κυβερνηση συριζα ξανασυζηταει τα αυτονοητα;;Γιατι ο κυριος Τσιπρας δεν επιθυμει απλα να εφαρμοστει ο νομος;;Γιατι ο κυριος Πανουσης δεν διαταζει απλα να πραξει η αστυνομια την δουλεια της,συμφωνα με τους νομους;;Γιατι με κυβερνηση συριζα συζηταμε για προβληματα που ειχαμε λυσει εδω και πολυ καιρο;Ο συριζα κυβερνα με αυτες τις απαραδεκτες και ξεπερασμενες ιδεοληψιες τους και μας γυρνα χρονια πισω...μονο οι συριζοπληκτοι βλεπουν αξιοπρεπειες και ελπιδες..
και για το εμπόριο ναρκωτικών έχει δίκιο, αν φράξουν το πανεπιστήμιο δεν θα μπορούν να το κάνουν πουθενά αλλού και θα την κόψουν κι αυτήν την άσχημη συνήθεια...
ΟΧΙΙΙ, με τίποτε. Αφού η αστυνομία δεν μπαίνει μέσα στο Πανεπιστήμιο. Όπως γίνεται τόσα χρόνια στην πλατεία Εξαρχείων, όταν ιδεολόγοι αναρχικοί στρώνουν στο κυνήγι τους εμπόρους που δρούν με την κάλυψη και συνεργασία της αστυνομίας, έρχονται τα ΜΑΤ και σώζουν τους εμπόρους. Ενώ στο πανεπιστήμιο που δεν μπορούν να μπουν, οι καημένοι οι έμποροι είναι έκθετοι. Συνεχίστε τη λυσσασμένη προπαγάνδα σας, σε λίγο θα πέσει η κυβέρνηση από τις δονήσεις που προκαλεί η επαναλαμβανόμενη βλακεία...