Διαψεύδει η ΤτΕ την ύπαρξη e-mail του Στουρνάρα κατά της κυβέρνησης

Διαψεύδει η ΤτΕ την ύπαρξη e-mail του Στουρνάρα κατά της κυβέρνησης Facebook Twitter
2

Με μία λιτή ανακοίνωση, λίγο μετά το non paper του Μαξίμου, η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για υπονομευτικές διαρροές εναντίον της κυβέρνησης μέσω email από το γραφείο Τύπου του διοικητή της Τράπεζας, Γιάννη Στουρνάρα.

Η ΤτΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Αναφορικά με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», από την Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνεται ότι ουδέποτε απεστάλη από το γραφείο του Διοικητή Γιάννη Στουρνάρα ή από το Τμήμα Επικοινωνίας της Τράπεζας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με το περιεχόμενο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, non paper του Μαξίμου ανέφερε ότι το δημοσίευμα αποτελεί πλήγμα στην ανεξαρτησία της Τράπεζας, αν ευσταθεί. Οι κυβερνητικοί κύκλοι είχαν μάλιστα καλέσει την ΤτΕ να διαψεύσει τις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της Εφ.Συν. αναφέρει ότι σε email που έφυγε από το γραφείο Τύπου του Γ. Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο, υπό τον τίτλο «ο λογαριασμός των 100 ημερών», γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί η εικόνα μιας ήδη χρεοκοπημένης χώρας «πριν καν αρχίσει η συζήτηση για χρεοκοπία».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Οικονομία / Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Η Ελλάδα καταγράφει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνει την ανεργία και αυξάνει τις εξαγωγές της - Τι είπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup για την πορεία της οικονομίας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια